ABB

AÇIK HESAP 14 MAYIS 2023 TE GÖRÜLECEKTİR

31.01.2023 - 11:10, Güncelleme: 31.01.2023 - 11:10
 

AÇIK HESAP 14 MAYIS 2023 TE GÖRÜLECEKTİR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
Değerli milletvekili arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kaynağımız bereketli, kaderimiz berraktır. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Siyaset ve dava mücadelemizi kimseye borcu yoktur. Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız da yoktur. Gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Bazıları bizi hazmedemez zira bünyeleri helale alışkın değildir. Bizim işimiz kin değil muhabbettir. Gündüz vaktinin korkak gecelere, zalim bedenlere acıdığını en iyi bilen, en iyi gören milliyetçi ülkücü harekettir. Gönüller arasında karanlık uçurumlar açan kötülük, sevgi kıtlığı ve insani felaketler merhametten mahrumiyetin eseridir. Biz merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da biliriz. Biz bu ülke, bu vatan, bu bayrak uğruna andığımız hilal kaşlı, kurt bakışlı 3 bin şehit verdik. Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Kuyuya attılar, vakti geldiğinde yusuf olup çıktık. Mahkum ettiler, vatan sağolsun dedik. Bulanık akan suların dirileceğine inandık, kurban olduk vatana kutup yıldızı gibi parladık. Artık ve asla zafer payını ellere bırakmayacağız. Hakkımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz. 'Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır' Dahası irade, istikbal, istiklal bizden yanadır. Yetmez, millet bizden yanadır. Bu da yetmez elleri nasır tutmuş analar bizden yanadır. Türk gençliği bizden yanadır. Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir ve sonuna kadar bizden yanadır. Tarafsız Haber - Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Millet kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş MHP'ye duasıyla, dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır. Kimse boşuna hayal kurmasın, MHP içinde milletin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. MHP aslını inkar etmez, etmeyecektir. Siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, bozkurtu çakala boğdurmak için fırsat kollayan asalaklara en küçük geri adımımız söz konusu olursa diyorum ki göz girsin kızıl çıksın. Hepsine birden meydan okuyorum. Zehir ve zillet saçanları anbean takip ediyoruz. Ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, bölücü mihrakları, casusları, kimliksizleri, milliyet hasımlarını rezil rüsva etmek için uygun zamanı sabrın gücüyle bekliyoruz. Bize kan sıçratmak isteyenlerin alayının elinde şehitlerimizin kanı vardır. Şeytanın uşaklarına, milletin evlatları yenilmeyecektir. 
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Değerli milletvekili arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kaynağımız bereketli, kaderimiz berraktır. Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi bilir. Siyaset ve dava mücadelemizi kimseye borcu yoktur. Saklayacak, gizleyecek, üzerini örtecek bir açığımız da yoktur. Gözlerimizi kaçıracak bir yanlışımız, verilemeyecek bir hesabımız da olmamıştır. Bazıları bizi hazmedemez zira bünyeleri helale alışkın değildir. Bizim işimiz kin değil muhabbettir. Gündüz vaktinin korkak gecelere, zalim bedenlere acıdığını en iyi bilen, en iyi gören milliyetçi ülkücü harekettir. Gönüller arasında karanlık uçurumlar açan kötülük, sevgi kıtlığı ve insani felaketler merhametten mahrumiyetin eseridir. Biz merhameti de biliriz, mertliği de biliriz, melanet emellerden hesap sormasını da biliriz. Biz bu ülke, bu vatan, bu bayrak uğruna andığımız hilal kaşlı, kurt bakışlı 3 bin şehit verdik.

Çelme taktılar, tökezledik ama düşmedik. Kuyuya attılar, vakti geldiğinde yusuf olup çıktık. Mahkum ettiler, vatan sağolsun dedik. Bulanık akan suların dirileceğine inandık, kurban olduk vatana kutup yıldızı gibi parladık. Artık ve asla zafer payını ellere bırakmayacağız. Hakkımıza sonuna kadar sahip çıkacağız. Dava onurumuzu çiğnetmeyeceğiz. 'Tasalanma yiğidim, zaman bizden yanadır. Son durak, son ilahi ferman bizden yanadır. Dünya düşman olsa da iman bizden yanadır' Dahası irade, istikbal, istiklal bizden yanadır. Yetmez, millet bizden yanadır. Bu da yetmez elleri nasır tutmuş analar bizden yanadır. Türk gençliği bizden yanadır. Türkiye bizim yeryüzü cennetimizdir ve sonuna kadar bizden yanadır.

Tarafsız Haber -

Sürekli körüklenen karalama kampanyalarının müteahhitlerinin zamanı geldiğinde burunlarından fitil fitil getireceğimizi de herkes bilmelidir. Kötülükleri unutursak kanımız kurusun. Millet kendi eserine, sevdasından deliye dönmüş MHP'ye duasıyla, dev gibi iradesiyle sahip çıkacaktır. Kimse boşuna hayal kurmasın, MHP içinde milletin yer almadığı hiçbir hedefi kabul etmez, etmeyecektir. MHP aslını inkar etmez, etmeyecektir. Siyaseti sokak dedikodusuna çeviren, bozkurtu çakala boğdurmak için fırsat kollayan asalaklara en küçük geri adımımız söz konusu olursa diyorum ki göz girsin kızıl çıksın. Hepsine birden meydan okuyorum. Zehir ve zillet saçanları anbean takip ediyoruz. Ülkeden korkakça kaçmış şerefsizleri, bölücü mihrakları, casusları, kimliksizleri, milliyet hasımlarını rezil rüsva etmek için uygun zamanı sabrın gücüyle bekliyoruz. Bize kan sıçratmak isteyenlerin alayının elinde şehitlerimizin kanı vardır. Şeytanın uşaklarına, milletin evlatları yenilmeyecektir. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.