ABB

Avrupa şampiyonu Buse Naz Çakıroğlu!

SPOR 23.10.2022 - 10:54, Güncelleme: 23.10.2022 - 10:54
 

Avrupa şampiyonu Buse Naz Çakıroğlu!

Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, finalde İrlandalı rakibi Caitlin Fryers'i 5-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.
Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Buse Naz Çakıroğlu, İrlandalı sporcu Caitlin Fryers ile finalde karşı karşıya geldi. BUSE NAZ'DAN ALTIN MADALYA Rakibini 5-0 mağlup eden milli sporcumuz altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik etti. "BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM" Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında, "Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik ediyorum. Bu yolda sizlere destek olan başta aileleriniz ve antrenörleriniz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerine yer verdi.
Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda milli sporcu Buse Naz Çakıroğlu, finalde İrlandalı rakibi Caitlin Fryers'i 5-0 yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda Buse Naz Çakıroğlu, İrlandalı sporcu Caitlin Fryers ile finalde karşı karşıya geldi.

BUSE NAZ'DAN ALTIN MADALYA

Rakibini 5-0 mağlup eden milli sporcumuz altın madalya kazandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik etti.

"BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLİYORUM"

Bakan Kasapoğlu, tebrik mesajında, "Karadağ'ın Budva kentinde düzenlenen Avrupa Kadınlar Boks Şampiyonası'nda altın madalyanın sahibi olan Buse Naz Çakıroğlu ile bronz madalya kazanan Busenaz Sürmeneli ve Şennur Demir'i tebrik ediyorum. Bu yolda sizlere destek olan başta aileleriniz ve antrenörleriniz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.