ABB

Dünya gündemine oturdu

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.09.2022 - 10:02, Güncelleme: 21.09.2022 - 10:02
 

Dünya gündemine oturdu

Birleşmiş Milletler zirvesinin yapıldığı salonun çıkışında bir muhabirin, "ABD Başkanı Joe Biden'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiz?" sorusuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği, "O Biden, ben de Erdoğan" cevabı eğlenceli anlara neden oldu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan  Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler'in 72'nci genel kurul toplantısı için ülkeye gitti. Önceki günlerde Central Park'ta yürüyüş yaptığı anlar sosyal medyada gündem olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Birlemiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya liderlerine seslendi. Gazetecinin sorusunu içtenlikle yanıtladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel kurul çıkışında koridorda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun ve Bakan Murat Kurum'la ilerlediği sırada bir muhabirin soru isteğini geri çevirmedi.   Selam vererek muhabirin yanına yaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sor bakalım, ne soracaksın" dedikten sonra kadın muhabirin sorusunu dinledi. Önce " Biden 'la görüşmeyi diler miydiniz? " sorusuna "Yoo, Niye?" cevabı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan , sonrasında gelen "Biden 'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiz?" şeklindeki soruyu ise, " O Biden , ben de Erdoğan " diye yanıtlayarak gülüşmelere neden oldu.
Birleşmiş Milletler zirvesinin yapıldığı salonun çıkışında bir muhabirin, "ABD Başkanı Joe Biden'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiz?" sorusuna Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği, "O Biden, ben de Erdoğan" cevabı eğlenceli anlara neden oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan  Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleştirilen Birleşmiş Milletler'in 72'nci genel kurul toplantısı için ülkeye gitti. Önceki günlerde Central Park'ta yürüyüş yaptığı anlar sosyal medyada gündem olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün de Birlemiş Milletler Genel Kurulu'nda dünya liderlerine seslendi.

Gazetecinin sorusunu içtenlikle yanıtladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, genel kurul çıkışında koridorda Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı İletişim Danışmanı Fahrettin Altun ve Bakan Murat Kurum'la ilerlediği sırada bir muhabirin soru isteğini geri çevirmedi.

 

Selam vererek muhabirin yanına yaklaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sor bakalım, ne soracaksın" dedikten sonra kadın muhabirin sorusunu dinledi. Önce " Biden 'la görüşmeyi diler miydiniz? " sorusuna "Yoo, Niye?" cevabı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan , sonrasında gelen " Biden 'la ayrı ikili görüşme yapmak ister misiz?" şeklindeki soruyu ise, " O Biden , ben de Erdoğan " diye yanıtlayarak gülüşmelere neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.