ABB

Elizabeth'in hayatını kaybettiği esnada Abdullah Gül de Londra'da çıktı!

10.09.2022 - 16:39, Güncelleme: 10.09.2022 - 17:52
 

Elizabeth'in hayatını kaybettiği esnada Abdullah Gül de Londra'da çıktı!

İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in vefatı dünyayı ayağa kaldırırken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de kraliçenin hayatını kaybettiği gün İngiltere'de olduğu anlar gündem oldu.
İngiltere tarihinin en önemli isimlerinin başında gelen Kraliçe İkinci Elizabeth, 96 yaşında Balmoral'da hayatını kaybetti. Elizabeth'in ölümü dünya gündemini derinden sarsarken, kraliçe ile yakın ilişkilerde bulunduğu daha önce yaptığı ziyaret ve paylaşımlarla da bilinen Abdullah Gül'le ilgili gelişme ise büyük ses getirdi. Gül'den Kraliçe'nin öldüğü gün olay paylaşım 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybettiği gün İngiltere'de olduğu yaptığı Twitter paylaşımlarıyla ortaya çıktı. Fotoğraf da yayınlandı Abdullah Gül Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Oxford Üniversitesi ile işbirliği içinde bilimsel araştırma, eğitim dahil geniş bir yelpazede faaliyet gösteren 'Oxford Center for Islamic Studies'nin Yıllık Mütevelli Heyeti Toplantısına Oxford'da iştirak ettim" ifadelerini kullandı. Gül paylaşımına fotoğraflar da ekledi.
İngiltere Kraliçesi II. Elizabeth'in vefatı dünyayı ayağa kaldırırken, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de kraliçenin hayatını kaybettiği gün İngiltere'de olduğu anlar gündem oldu.

İngiltere tarihinin en önemli isimlerinin başında gelen Kraliçe İkinci Elizabeth, 96 yaşında Balmoral'da hayatını kaybetti. Elizabeth'in ölümü dünya gündemini derinden sarsarken, kraliçe ile yakın ilişkilerde bulunduğu daha önce yaptığı ziyaret ve paylaşımlarla da bilinen Abdullah Gül'le ilgili gelişme ise büyük ses getirdi.

Gül'den Kraliçe'nin öldüğü gün olay paylaşım

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Kraliçe 2. Elizabeth'in hayatını kaybettiği gün İngiltere'de olduğu yaptığı Twitter paylaşımlarıyla ortaya çıktı.

Fotoğraf da yayınlandı

Abdullah Gül Twitter'dan yaptığı paylaşımda, "Oxford Üniversitesi ile işbirliği içinde bilimsel araştırma, eğitim dahil geniş bir yelpazede faaliyet gösteren 'Oxford Center for Islamic Studies'nin Yıllık Mütevelli Heyeti Toplantısına Oxford'da iştirak ettim" ifadelerini kullandı. Gül paylaşımına fotoğraflar da ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.