ABB

Erdoğan'dan 6'lı masaya adaylık yanıtı

POLİTİKA 30.01.2023 - 09:44, Güncelleme: 30.01.2023 - 09:44
 

Erdoğan'dan 6'lı masaya adaylık yanıtı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 6'lı masanın gündeme getirdiği adaylık tartışmasına cevap verdi.
Muhalefet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki dönem Cumhurbaşkanlığı yaptığını ve bir daha aday olamayacağı söyleminde bulundu. Bu konuya Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilecik'te katıldığı "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programında net bir şekilde cevap verdi. "Milletim beni aday yapacak" Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de Cumhurbaşkanı yapacak. Ve tabii o zaman kilonuz da ortaya çıkacak. Bakalım kaç kilosunuz." dedi.  Kendi gençliklerinin bir yandan yoklukla ve yoksullukla, bir yandan yasaklarla, baskıyla ve kavgayla geçtiğini dile getiren Erdoğan şöyle konuştu: "Bu uğurda nice arkadaşımızı ya bedenen ya fikren kaybettiğimiz dönemler oldu. Hamdolsun tüm bu badireleri atlatarak belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak milletimize hizmet etme şerefine eriştik. Ne diyorlardı? 'Muhtar bile olamaz' diyorlardı. Ama benim milletim bu kardeşinizi, ağabeyinizi bu ülkede cumhurbaşkanı yaptı." Tarafsız Haber - Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerden aldıkları enerjiyle, heyecanla, coşkuyla ülkeyi büyütme, milleti güçlendirme mücadelesine daha bir azimle ve daha bir gayretle sarıldıklarını belirterek, gençlerle her bir araya gelişinde gençliğine döndüğünü ve ruhen gençleştiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan 6'lı masanın gündeme getirdiği adaylık tartışmasına cevap verdi.

Muhalefet, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki dönem Cumhurbaşkanlığı yaptığını ve bir daha aday olamayacağı söyleminde bulundu. Bu konuya Cumhurbaşkanı Erdoğan Bilecik'te katıldığı "Kökümüz Mazide, Gözümüz Atide" programında net bir şekilde cevap verdi.

"Milletim beni aday yapacak"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Size rağmen milletim hem aday yapacak hem de Cumhurbaşkanı yapacak. Ve tabii o zaman kilonuz da ortaya çıkacak. Bakalım kaç kilosunuz." dedi. 

Kendi gençliklerinin bir yandan yoklukla ve yoksullukla, bir yandan yasaklarla, baskıyla ve kavgayla geçtiğini dile getiren Erdoğan şöyle konuştu: "Bu uğurda nice arkadaşımızı ya bedenen ya fikren kaybettiğimiz dönemler oldu. Hamdolsun tüm bu badireleri atlatarak belediye başkanı, başbakan, cumhurbaşkanı olarak milletimize hizmet etme şerefine eriştik. Ne diyorlardı? 'Muhtar bile olamaz' diyorlardı. Ama benim milletim bu kardeşinizi, ağabeyinizi bu ülkede cumhurbaşkanı yaptı."

Tarafsız Haber - Cumhurbaşkanı Erdoğan, gençlerden aldıkları enerjiyle, heyecanla, coşkuyla ülkeyi büyütme, milleti güçlendirme mücadelesine daha bir azimle ve daha bir gayretle sarıldıklarını belirterek, gençlerle her bir araya gelişinde gençliğine döndüğünü ve ruhen gençleştiğini söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.