ABB

Farah Zeynep Abdullah diziye isminin verilmesinden rahatsız oldu!

MAGAZİN 12.01.2023 - 12:14, Güncelleme: 12.01.2023 - 12:14
 

Farah Zeynep Abdullah diziye isminin verilmesinden rahatsız oldu!

“Diziye benim ismini vermeyeceksiniz değil mi?”
Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı yakında Fox’ta ekrana gelecek olan “Benim Adım Farah” dizisi hakkında Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Farah karakteri için ilk olarak Farah Zeynep Abdullah ile görüşüldüğü, oyuncunun şuan da televizyona iş yapmak istemediği için teklifi reddettiği ve yapımcıya “Diziye benim ismini vermeyeceksiniz değil mi?” sorusunu yönelterek şaşkınlığını ilettiği söylendi.  Farah Zeynep Abdullah’ın Türkiye’de Farah ismini taşıyan en ünlü isim olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor.  Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah ismini kullananların sayısı 594, İstanbul’da Farah ismini kullananların sayısı 67 olduğu öğrenildi.
“Diziye benim ismini vermeyeceksiniz değil mi?”

Demet Özdemir ve Engin Akyürek’in başrollerini paylaştığı yakında Fox’ta ekrana gelecek olan “Benim Adım Farah” dizisi hakkında Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Farah karakteri için ilk olarak Farah Zeynep Abdullah ile görüşüldüğü, oyuncunun şuan da televizyona iş yapmak istemediği için teklifi reddettiği ve yapımcıya “Diziye benim ismini vermeyeceksiniz değil mi?” sorusunu yönelterek şaşkınlığını ilettiği söylendi. 
Farah Zeynep Abdullah’ın Türkiye’de Farah ismini taşıyan en ünlü isim olduğu için isminin diziye verilmesinden rahatsız olduğu konuşuluyor. 
Google verilerine göre Türkiye genelinde Farah ismini kullananların sayısı 594, İstanbul’da Farah ismini kullananların sayısı 67 olduğu öğrenildi.

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.