ABB

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus: 4-5 olabilirdi!

SPOR 07.10.2022 - 11:53, Güncelleme: 07.10.2022 - 11:53
 

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus: 4-5 olabilirdi!

AEK Larnaca zaferi sonrasında Jorge Jesus galibiyeti değerlendirdi.
Geceden memnun olduğunu kaydeden Portekizli teknik direktör, "Bugün 2-0 bitti ama 4-5 olabilirdi. Çok pozisyon ürettik. Kolektif anlamda çok iyi bir Fenerbahçe vardı sahada. Türkiye ve Avrupa'daki hedeflerimize ulaşmak için her defasında daha iyi olmayı umuyoruz" yorumunu yaptı. UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonunda açıklamalarda bulundu. İşte Jorge Jesus'un sözleri: Bugün kazanmak bizim için önemliydi. Her maç önemli ancak bu maçı kazanmak bizi gruptan çıkmaya bir adım daha yaklaştıracaktı. İyi bir maç çıkardık. 2 gol attık ama 4-5 de olabilir. Çok fazla pozisyon ürettik. Savunmada da güvenli bir oyun sergiledik. Takımım şu an çok öz güvenli. Henüz bir şey kazanmadık Aslında biz Beşiktaş maçında da savunmada 4'lü oynamıştık. Elbette maç içerisinde değişiklikler oluyor. Top bizdeyken savunma 3'lü gibi görünüyor. Top rakipteyken 4'lü oluyoruz. İyi bir yoldayız ancak henüz hiçbir şey kazanmadık. Önümüzde uzun bir yol var. Ancak takımımın performansından mutluyum. Taraftarlarımız stattan mutlu ayrılıyorlar. Bu bizim görevimiz. Zajc ve Arda Güleri'n durumu Miha Zajc'ın bir sorunu yok. Tercihler benim tercihlerim. Hafta boyunca antrenmanda onların performanslarını görüyorum. Oyuncularımın antrenmanlarda göstermiş olduğu performanslar benim için çok önemli. Aslında Miha bugün oynayabilirdi. Onu oynatmak aklımda vardı ancak Arda'yı oyuna almaya karar verdim. Arda 17 yaşında ve taraftarlar onu izlerken heyecanlanıyor. Onun da daha çok oynayacağı zamanlar gelecektir. Bruma'yı ben çağırdım ama... Önemli oyunculara sahibiz. Mesela Bruma'yı buraya ben çağırdım ama Avrupa Ligi kadrosuna yazamadık. Bazı kararlar vermek gerekiyor ve bu kararları veren de benim.
AEK Larnaca zaferi sonrasında Jorge Jesus galibiyeti değerlendirdi.

Geceden memnun olduğunu kaydeden Portekizli teknik direktör, "Bugün 2-0 bitti ama 4-5 olabilirdi. Çok pozisyon ürettik. Kolektif anlamda çok iyi bir Fenerbahçe vardı sahada. Türkiye ve Avrupa'daki hedeflerimize ulaşmak için her defasında daha iyi olmayı umuyoruz" yorumunu yaptı.

UEFA Avrupa Ligi'nde AEK Larnaca'yı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Jorge Jesus, maç sonunda açıklamalarda bulundu.

İşte Jorge Jesus'un sözleri:

Bugün kazanmak bizim için önemliydi. Her maç önemli ancak bu maçı kazanmak bizi gruptan çıkmaya bir adım daha yaklaştıracaktı. İyi bir maç çıkardık. 2 gol attık ama 4-5 de olabilir. Çok fazla pozisyon ürettik. Savunmada da güvenli bir oyun sergiledik. Takımım şu an çok öz güvenli.

Henüz bir şey kazanmadık

Aslında biz Beşiktaş maçında da savunmada 4'lü oynamıştık. Elbette maç içerisinde değişiklikler oluyor. Top bizdeyken savunma 3'lü gibi görünüyor. Top rakipteyken 4'lü oluyoruz. İyi bir yoldayız ancak henüz hiçbir şey kazanmadık. Önümüzde uzun bir yol var. Ancak takımımın performansından mutluyum. Taraftarlarımız stattan mutlu ayrılıyorlar. Bu bizim görevimiz.

Zajc ve Arda Güleri'n durumu

Miha Zajc'ın bir sorunu yok. Tercihler benim tercihlerim. Hafta boyunca antrenmanda onların performanslarını görüyorum. Oyuncularımın antrenmanlarda göstermiş olduğu performanslar benim için çok önemli. Aslında Miha bugün oynayabilirdi. Onu oynatmak aklımda vardı ancak Arda'yı oyuna almaya karar verdim. Arda 17 yaşında ve taraftarlar onu izlerken heyecanlanıyor. Onun da daha çok oynayacağı zamanlar gelecektir.

Bruma'yı ben çağırdım ama...

Önemli oyunculara sahibiz. Mesela Bruma'yı buraya ben çağırdım ama Avrupa Ligi kadrosuna yazamadık. Bazı kararlar vermek gerekiyor ve bu kararları veren de benim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.