ABB

Hande Sarıoğlu'dan olay poz!

MAGAZİN 10.10.2022 - 09:47, Güncelleme: 10.10.2022 - 09:47
 

Hande Sarıoğlu'dan olay poz!

Hande Sarıoğlu paylaşımlarıyla yürek hoplatmaya devam ediyor. Sarıoğlu bu defa kedi kadına dönüştü.
Gittiği bir etkinlikte siyah dar deri pantolon ve sırtı tamamen açık bir büstiyer giyen Hande Sarıoğlu hayranlarını mest etmişti. "Ben yine ateş ediyorum, çelik yeleklerinizi giyen" diyen Hande Sarıoğlu 'nun tarzı çok beğenildi. Ertan Süzgün ile program yapan spiker Hande Sarıoğlu son çekimde kedi kadın oldu. Sarıoğlu "Deri taytı geçen davette giydim çok sevildi. Herkes Catwoman olmuşsun dediler ben de yeniden giydim" dedi. Hande Sarıoğlu giydiği çorabı satın almak isteyenlerin kendisine sürekli mesaj attığını da söyledi.
Hande Sarıoğlu paylaşımlarıyla yürek hoplatmaya devam ediyor. Sarıoğlu bu defa kedi kadına dönüştü.

Gittiği bir etkinlikte siyah dar deri pantolon ve sırtı tamamen açık bir büstiyer giyen Hande Sarıoğlu hayranlarını mest etmişti. "Ben yine ateş ediyorum, çelik yeleklerinizi giyen" diyen Hande Sarıoğlu 'nun tarzı çok beğenildi.

Ertan Süzgün ile program yapan spiker Hande Sarıoğlu son çekimde kedi kadın oldu. Sarıoğlu "Deri taytı geçen davette giydim çok sevildi. Herkes Catwoman olmuşsun dediler ben de yeniden giydim" dedi.

Hande Sarıoğlu giydiği çorabı satın almak isteyenlerin kendisine sürekli mesaj attığını da söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.