ABB

Benzine indirim yolda!

GÜNDEM 18.11.2022 - 10:43, Güncelleme: 18.11.2022 - 10:43
 

Benzine indirim yolda!

Cumartesi gününden itibaren benzine indirim bekleniyor.
Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor. İNDİRİM YOLDA Benzine Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecek.( Tarafsız Haber) Motorin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.
Cumartesi gününden itibaren benzine indirim bekleniyor.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar  benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

İNDİRİM YOLDA

Benzine Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 75 kuruş indirim gelmesi bekleniyor. Fiyat değişikliklerinin ne zaman ve ne kadar olacağı ile ilgili son karar üst makamlarca verilecek.( Tarafsız Haber)

Motorin grubunda ise herhangi bir zam ya da indirim haberi bulunmuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.