ABB

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ DEVREYE GİRDİ!

ANKARA 12.01.2023 - 16:02, Güncelleme: 12.01.2023 - 21:00
 

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ DEVREYE GİRDİ!

İyi parti Ankara il kongre tarihi değişti 14 Ocak'tan 29 Ocak'a ertelendi.
İyi Parti ilçe, il kongrelerini yapma aşamasında flash bir olayla karşılaşıldı.   Sondakika Haberler - Ankara'nın ilçe kongreleri bitti ve il kongresi 14 ocak'ta yapılacakken genel merkez tarafından alınan karar ile 29 Ocak'a ertelendi. Adaylar'dan Serdar Tunç 'a adaylıktan çekilmesi talimatı geldiği kulisleri oluştu.. Tarafsız Henüz İyi parti cephesinden bu kulis için açıklama olmadı sakinliği ve sessizliğini koruyan İyi parti genel merkezin'den bu konuda açıklama bekleniyor. Öteyandan adaylıktan çekilmesi istenilen aday tarafından'da henüz bir açıklama gelmedi.  Özetle açıklamak gerekirse uzun zamandır bir çekişme halinde olan iyi parti genel merkezi tarafından müdahalelere maruz kalan Ankara İl başkanlığı koltuğu tekrardan müdahalelere maruz kaldığı görülmekte. İyi parti genel merkezinde gruplaşmalar ve birbirleri arasında sorunların yaşandığı gündeme gelmekte ve bunla alakalı açıklamalar değil, üyelere mesajlar, (sosyal medya, sms vb.) gönderi yapılarak gündem kirliliği yapıldığı kulislere düştü. Algı ile yönetilmeye maruz olan il başkanlık koltuğunun akıbeti 29 Ocak'a ertelendi.  
İyi parti Ankara il kongre tarihi değişti 14 Ocak'tan 29 Ocak'a ertelendi.

İyi Parti ilçe, il kongrelerini yapma aşamasında flash bir olayla karşılaşıldı.

 

Sondakika Haberler - Ankara'nın ilçe kongreleri bitti ve il kongresi 14 ocak'ta yapılacakken genel merkez tarafından alınan karar ile 29 Ocak'a ertelendi.
Adaylar'dan Serdar Tunç 'a adaylıktan çekilmesi talimatı geldiği kulisleri oluştu..


Tarafsız Henüz İyi parti cephesinden bu kulis için açıklama olmadı sakinliği ve sessizliğini koruyan İyi parti genel merkezin'den bu konuda açıklama bekleniyor.

Öteyandan adaylıktan çekilmesi istenilen aday tarafından'da henüz bir açıklama gelmedi. 
Özetle açıklamak gerekirse uzun zamandır bir çekişme halinde olan iyi parti genel merkezi tarafından müdahalelere maruz kalan
Ankara İl başkanlığı koltuğu tekrardan müdahalelere maruz kaldığı görülmekte. İyi parti genel merkezinde gruplaşmalar ve birbirleri arasında sorunların yaşandığı gündeme gelmekte ve bunla alakalı açıklamalar değil, üyelere mesajlar, (sosyal medya, sms vb.) gönderi yapılarak gündem kirliliği yapıldığı kulislere düştü. Algı ile yönetilmeye maruz olan il başkanlık koltuğunun akıbeti 29 Ocak'a ertelendi.


 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.