ABB

Mecliste Büyük Kavga; İYİ Partili Vekilin Kalbi Durdu!

POLİTİKA 06.12.2022 - 16:33, Güncelleme: 06.12.2022 - 16:53
 

Mecliste Büyük Kavga; İYİ Partili Vekilin Kalbi Durdu!

İYİ Partili vekil hastaneye götürüldü! Kalbi elektroşok ile tekrar çalıştırıldı.
Meclis bütçe görüşmelerinde AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında arbede çıktı. AKP'li Zafer Işık ile İYİ Partili Hüseyin Örs arasında çıkan arbede de Örs yaralandı.  İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ambulansla Güven Hastanesi'ne götürüldü. Işık, yüzük olan sağ eliyle Örs'e vurdu. Merdivenlerin olduğu bölümde yumruk atan AKP'li Işık, dengesini kaybederek yere düştü. Kafasında şişlik olduğu öğrenilen Örs'ün belinde incinme olduğu için MR istendi. Az önce İYİ Parti Milletvekili Dr.Aylin Cesur'dan aldığımız bilgiye göre hastaneye kaldırılan Hüseyin Örs'ün kalbinin elektroşok ile çalıştırıldığını durumunun ise şuan için ağır olduğunu  belirterek durumun takipçisi olduklarını iletti.
İYİ Partili vekil hastaneye götürüldü! Kalbi elektroşok ile tekrar çalıştırıldı.

Meclis bütçe görüşmelerinde AKP'li ve İYİ Partili vekiller arasında arbede çıktı. AKP'li Zafer Işık ile İYİ Partili Hüseyin Örs arasında çıkan arbede de Örs yaralandı. 


İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, ambulansla Güven Hastanesi'ne götürüldü. Işık, yüzük olan sağ eliyle Örs'e vurdu. Merdivenlerin olduğu bölümde yumruk atan AKP'li Işık, dengesini kaybederek yere düştü. Kafasında şişlik olduğu öğrenilen Örs'ün belinde incinme olduğu için MR istendi.


Az önce İYİ Parti Milletvekili Dr.Aylin Cesur'dan aldığımız bilgiye göre hastaneye kaldırılan Hüseyin Örs'ün kalbinin elektroşok ile çalıştırıldığını durumunun ise şuan için ağır olduğunu  belirterek durumun takipçisi olduklarını iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.