ABB

MHP lideri Bahçeli: EVET DİYECEĞİZ!

POLİTİKA 29.11.2022 - 11:54, Güncelleme: 29.11.2022 - 11:54
 

MHP lideri Bahçeli: EVET DİYECEĞİZ!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde;  Değerli milletvekili arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri grup toplantımıza başlarken hepinizi en iyi dileklerimle selamlıyorum. Toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Tarih geriye doğru akıp giden, geleceğin çerçevesi belirleyen bir zaman tanımlamasıdır. Geçmiş, insanın geleceğiyle birlikte yaşamaktadır. Tarih, insan ile geçmiş arasında inşa edilmiş bir köprü görevi görmektedir. Esasen bugün olanlar dünün sonucudur. Yarın yaşanacaklar ise bugünün sonucu olacaktır. Tarih, hayata tutunamamış, sayısız toplumlar için onları acımasızca öğüten bir değirmenin tarifidir. Var oluşa anlam kazandıran dün, bugün ve yarın arasındaki muazzam terkibin farkına vararak müşterek bir şuur geliştiren bir kültürü bayrak yapan toplumlar ya da milletler tarihe yön vermeyi başarmışlardır. Bu akışın içinde ceddini tanıyan, özünü bilen, öz değerlerinin aydınlığıyla uyanışa geçen, ne olup bittiğinin farkında olan toplumlar bilinç haline gelmişlerdir. Bize göre Türk milleti tarihe geçen bir kudretin adıdır. Bu soylu milletin varlığına kast etmek hiç kimsenin yapabileceği bir şey değildir.  Bir kültürü bayrak yapan milletler tarihe yön vermeyi başarmışlardır. Bize göre Türk milleti tarihe geçen bir kudretin adıdır. Siyaset eğer tarihe sırtını vermezse, gücünü ve güvenini milletten almazsa üreteceği yalnızca kriz ve kutuplaşma olacaktır. Şuandaki muhalefet partilerin açmazı da buradadır. Zillet İttifakı'nın ne cevabı cevaptır, ne siyaseti siyasettir. Hayat bizimle sınırlı değildir. İstisnalar dışında nasıl 100 yıl evvel bugünün insanları hayatta değilse 100 yıl sonra da bugünün insanları hayatta bulunmayacaktır. Maşaları günü birlik siyaset yapabilir. Başkaları sadece başkalarının peşinden koşabilir.  Türkiye'yi zilletin boyunduruğu altına almaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Nerede bir insanımız varsa iradesine talibiz. Bölünmeye ve kardeş kavgalarına 'hayır' diyenlerle aynı yolun yolcusuyuz. SURİYE'NİN KUZEYİNE OLASI KARA HAREKATI    Terörle mücadelemiz güvenliğin huzurun güvenlik çıkarlarının meşru gerekçesidir. Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak. Sabır ve tahammülümüz kalmamıştır. Çocukları katleden canilere ihanetlerinin bedeli ödettirilecektir. Münbiç, Tel Rıfat, Ayn El Arap'ta terörist bırakılmamalı. Güney sınırlarımızın emniyeti temel gündemimizdir. Kara harekatıyla örgütün kafası koparılmalıdır.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin açıklaması şu şekilde; 

Değerli milletvekili arkadaşlarım, saygıdeğer misafirler, basınımızın değerli temsilcileri grup toplantımıza başlarken hepinizi en iyi dileklerimle selamlıyorum. Toplantımızı takip eden aziz vatandaşlarımıza selamlarımı iletiyorum. Tarih geriye doğru akıp giden, geleceğin çerçevesi belirleyen bir zaman tanımlamasıdır. Geçmiş, insanın geleceğiyle birlikte yaşamaktadır. Tarih, insan ile geçmiş arasında inşa edilmiş bir köprü görevi görmektedir.

Esasen bugün olanlar dünün sonucudur. Yarın yaşanacaklar ise bugünün sonucu olacaktır. Tarih, hayata tutunamamış, sayısız toplumlar için onları acımasızca öğüten bir değirmenin tarifidir. Var oluşa anlam kazandıran dün, bugün ve yarın arasındaki muazzam terkibin farkına vararak müşterek bir şuur geliştiren bir kültürü bayrak yapan toplumlar ya da milletler tarihe yön vermeyi başarmışlardır. Bu akışın içinde ceddini tanıyan, özünü bilen, öz değerlerinin aydınlığıyla uyanışa geçen, ne olup bittiğinin farkında olan toplumlar bilinç haline gelmişlerdir. Bize göre Türk milleti tarihe geçen bir kudretin adıdır. Bu soylu milletin varlığına kast etmek hiç kimsenin yapabileceği bir şey değildir. 

Bir kültürü bayrak yapan milletler tarihe yön vermeyi başarmışlardır. Bize göre Türk milleti tarihe geçen bir kudretin adıdır. Siyaset eğer tarihe sırtını vermezse, gücünü ve güvenini milletten almazsa üreteceği yalnızca kriz ve kutuplaşma olacaktır. Şuandaki muhalefet partilerin açmazı da buradadır. Zillet İttifakı'nın ne cevabı cevaptır, ne siyaseti siyasettir.

Hayat bizimle sınırlı değildir. İstisnalar dışında nasıl 100 yıl evvel bugünün insanları hayatta değilse 100 yıl sonra da bugünün insanları hayatta bulunmayacaktır. Maşaları günü birlik siyaset yapabilir. Başkaları sadece başkalarının peşinden koşabilir. 

Türkiye'yi zilletin boyunduruğu altına almaya çalışanlara asla müsaade etmeyeceğiz. Nerede bir insanımız varsa iradesine talibiz.

Bölünmeye ve kardeş kavgalarına 'hayır' diyenlerle aynı yolun yolcusuyuz.

SURİYE'NİN KUZEYİNE OLASI KARA HAREKATI 

 

Terörle mücadelemiz güvenliğin huzurun güvenlik çıkarlarının meşru gerekçesidir. Tek bir terörist dahi yakayı kurtaramayacak. Sabır ve tahammülümüz kalmamıştır. Çocukları katleden canilere ihanetlerinin bedeli ödettirilecektir.

Münbiç, Tel Rıfat, Ayn El Arap'ta terörist bırakılmamalı. Güney sınırlarımızın emniyeti temel gündemimizdir. Kara harekatıyla örgütün kafası koparılmalıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.