ABB

Süte Alarm Takıldı

(Web Sitesi) - Web Sitesi | 30.05.2022 - 11:21, Güncelleme: 30.05.2022 - 11:21
 

Süte Alarm Takıldı

Marketlerde süte de alarm takıldı
Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt fiyatlarına yüzde 30 zam yapmasının ardından litre fiyatını 5.7 liradan 7.5 liraya yükseldi. Bazı marketlerde süte alarm takıldığı görüldü. Alarmlı dolapların arkasına alınan ürün sayısı her geçen gün artıyor. Bebek mamasından kahveye, baldan traş bıçağına her ay yeni bir ürünü ekstra alarmlar takılmış halde buluyoruz. Fiyatları artınca süte de alarm takılmaya başlandı.
Marketlerde süte de alarm takıldı

Ulusal Süt Konseyi'nin çiğ süt fiyatlarına yüzde 30 zam yapmasının ardından litre fiyatını 5.7 liradan 7.5 liraya yükseldi. Bazı marketlerde süte alarm takıldığı görüldü.

Alarmlı dolapların arkasına alınan ürün sayısı her geçen gün artıyor. Bebek mamasından kahveye, baldan traş bıçağına her ay yeni bir ürünü ekstra alarmlar takılmış halde buluyoruz. Fiyatları artınca süte de alarm takılmaya başlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.