ABB

Yasemin Özilhan'dan dedikodulara fotoğraflı yanıt!

MAGAZİN (Web Sitesi) - Web Sitesi | 16.08.2022 - 18:17, Güncelleme: 16.08.2022 - 18:17
 

Yasemin Özilhan'dan dedikodulara fotoğraflı yanıt!

Sosyetik güzel, eşinin havuz kenarında kitap okurken çektiği fotoğrafını yayınlayarak, söylentileri yalanladı
2011 yılında nikah masasına oturan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çifti, evliliklerinde 11. yılı geride bırakmıştı. Emine ve Ela adında kızları olan ikili hakkına 'boşanma' dedikoduları ortaya atıldı.     DEDİKODULARA FOTOĞRAFLI YANIT Magazin Haberler -  Özilhan çiftinin yollarını ayırma kararı aldığı ileri sürüldü. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan sosyetik güzel ise haklarında çıkan söylentilerin ardından bir paylaşımda bulundu. Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybeden Yasemin Özilhan, eşinin evlerinde, havuz kenarında kitap okurken çektiği bu fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak, dedikoduları yalanlamış oldu.
Sosyetik güzel, eşinin havuz kenarında kitap okurken çektiği fotoğrafını yayınlayarak, söylentileri yalanladı

2011 yılında nikah masasına oturan Yasemin Özilhan-İzzet Özilhan çifti, evliliklerinde 11. yılı geride bırakmıştı. Emine ve Ela adında kızları olan ikili hakkına 'boşanma' dedikoduları ortaya atıldı.

 

 

DEDİKODULARA FOTOĞRAFLI YANIT

Magazin Haberler Özilhan çiftinin yollarını ayırma kararı aldığı ileri sürüldü. Sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yer alan sosyetik güzel ise haklarında çıkan söylentilerin ardından bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda üçüncü kez hamileyken bebeğini kaybeden Yasemin Özilhan, eşinin evlerinde, havuz kenarında kitap okurken çektiği bu fotoğrafını Instagram'dan yayınlayarak, dedikoduları yalanlamış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.