Sincan Belediyespor Tur Atladı

Ankara Haber - Tarihinde ilk defa Ziraat Türkiye Kupası 'na alınan Sincan Belediyespor ilk maçında sahasında Yozgat Belediyesi Bozokspor ' u konuk etti. Mücadele seviyesi çok yüksek geçen maçta 90 dakika 0-0 sona erdi. Uzatmalara giden maçta 99. dakikada Yozgat takımı 1-0 öne geçti. Rakibinin golüne hızlı bir şekilde karşılık veren Sincan Belediyespor 103.dakikada Canberk Özçakır' ın attığı golle 1-1'lik eşitliği sağladı.

Ataklarını hızlandıran Sincan takımı maçın 120+1. dakikasında Batuhan Kazan'ın kafasından bulduğu golle müsabakayı 2-1 kazandı ve bir üst tura yükseldi. 19 Eylül 11:00' de Riva' da çekilecek kurada bu turdaki rakibi belli olacak olan Sincan Belediyespor müsabaka hazırlıklarına bu akşam yapacağı antrenmanla başlayacak.

Başkan Ercan da sevince ortak oldu 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan , Sincan Belediyespor ’un başarısını tebrik ederken takımı “İlk kez Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında sahaya çıkarak, galibiyet kazanan Sincan Belediyespor'umuzu tebrik ediyorum. Kaplanlarımızla adım adım Şampiyonluğa” mesajı ile kutladı.