ABB

Ankara'da Ramazan Pidesi 15 TL Oldu

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.02.2024 - 16:07, Güncelleme: 27.02.2024 - 16:19
 

Ankara'da Ramazan Pidesi 15 TL Oldu

Ramazan ayının vazgeçilmezi ramazan pidesi Ankara'da bu sene Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak açıklandı.
Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldı. İslam dünyası için önemli bir gün olan ve 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayının vazgeçilmezi ise sıcacık Ramazan pidesi dir. Ankara Haber - İftar sofralarının vazgeçilmezi sıcacık Ramazan pidelerinin bu seneki fiyatı ise açıklandı. Ankara'da Ramazan pideleri 2024 yılında cep yakıyor.    250 GRAM PİDENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI  Her yıl Ramazan ayında vatandaşların severek tükettiği ve iftar sofralarının baş tacı olan Ramazan pidesi  geçtiğimiz yıl yani 2023 yılında 10 lira olarak satılıyordu. Bugün ise, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2024 yılı Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı.  Başkan Balcı tarafından yapılan açıklamaya göre,  250 gram Ramazan pidesinin bu yılki fiyatı 15 lira oldu. Yapılan açıklamalar ardından Ramazan pidesinin fiyatları gündem oldu.  KİLOGRAM FİYATI 60 LİRA  Balcı, Ramazan pidesinin 300 gram 18 lira olacağını belirtirken, kilogram fiyatının ise 60 lira olacağını açıkladı.  Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide fiyatları duyanlara dudak uçuklatırken, 2024 yılı Ramazan pidesi fiyatları da kısa sürede gündem oldu. Vatandaşlar, açıklanan fiyatların pahalılığını dile getirdi. ( Tarafsız ) 
Ramazan ayının vazgeçilmezi ramazan pidesi Ankara'da bu sene Ramazan pidesinin fiyatı 15 lira olarak açıklandı.

Ramazan ayının başlamasına sayılı günler kaldı. İslam dünyası için önemli bir gün olan ve 11 ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan ayının vazgeçilmezi ise sıcacık Ramazan pidesi dir.

Ankara Haber - İftar sofralarının vazgeçilmezi sıcacık Ramazan pidelerinin bu seneki fiyatı ise açıklandı. Ankara'da Ramazan pideleri 2024 yılında cep yakıyor. 
 

250 GRAM PİDENİN FİYATI DUDAK UÇUKLATTI 

Her yıl Ramazan ayında vatandaşların severek tükettiği ve iftar sofralarının baş tacı olan Ramazan pidesi  geçtiğimiz yıl yani 2023 yılında 10 lira olarak satılıyordu. Bugün ise, Türkiye Fırıncılar Federasyonu Başkanı Halil İbrahim Balcı, 2024 yılı Ramazan pidesi fiyatlarını açıkladı. 

Başkan Balcı tarafından yapılan açıklamaya göre,  250 gram Ramazan pidesinin bu yılki fiyatı 15 lira oldu. Yapılan açıklamalar ardından Ramazan pidesinin fiyatları gündem oldu. 

KİLOGRAM FİYATI 60 LİRA 

Balcı, Ramazan pidesinin 300 gram 18 lira olacağını belirtirken, kilogram fiyatının ise 60 lira olacağını açıkladı. 

Ramazan sofralarının vazgeçilmezi pide fiyatları duyanlara dudak uçuklatırken, 2024 yılı Ramazan pidesi fiyatları da kısa sürede gündem oldu. Vatandaşlar, açıklanan fiyatların pahalılığını dile getirdi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.