ABB

Çankaya Meslek Kursları İş Sahibi Yapıyor

ANKARA 19.01.2024 - 10:56, Güncelleme: 19.01.2024 - 10:56
 

Çankaya Meslek Kursları İş Sahibi Yapıyor

Çankaya Belediyesi, Çankaya Evlerinde düzenlediği mesleki eğitim kursları ile işsizliğe çözüm olmayı sürdürüyor.
Çankaya Belediyesi istihdama yönelik kurs ve çalışmalarıyla örnek projelere imza atmaya devam ediyor. Her yaş ve meslek grubundan vatandaşın ilgi gösterdiği kurslarından yabancılar da yararlanıyor. Ankara Hahaber - Çankaya'nın tüm mesleki eğitim kursları büyük ilgi görürken; özellikle Protez Tırnak Yapımı, Kalıcı Makyaj ve Cilt Bakımı Çankaya Evlerinde düzenlenen en popüler kurslar oldu.     ÜCRETSİZ MESLEK EĞİTİMİ Mesleki eğitim kursları Çankaya Evlerinde ücretsiz olarak veriliyor. Kurslarda eğitim gören Çankayalılar, Çankaya Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından verilen 120 saatlik eğitimin ardından güzellik uzmanı olarak sertifikalarını alabiliyor.   İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR Kursiyerler uzman eğitmenlerden aldıkları kurslarla kalıcı makyaj, protez tırnak ve cilt bakım tekniklerini öğreniyor. Kullanılan cihazları ve boya türlerini yakından tanıyan ve uygulamalı eğitim alan kursiyerler, uzman açığı bulunan sektörde kolaylıkla iş bulabildiği gibi kendi güzellik salonlarını da açabiliyorlar. Eğitimden yararlanan Çankayalılar, kursun sonunda profesyonel olarak güzellik uzmanlığı yapabilecek kapasiteye gelirken kuaför salonlarında çalışma imkanı da bulabiliyorlar. ( Tarafsız ) 
Çankaya Belediyesi, Çankaya Evlerinde düzenlediği mesleki eğitim kursları ile işsizliğe çözüm olmayı sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi istihdama yönelik kurs ve çalışmalarıyla örnek projelere imza atmaya devam ediyor. Her yaş ve meslek grubundan vatandaşın ilgi gösterdiği kurslarından yabancılar da yararlanıyor.

Ankara Hahaber - Çankaya'nın tüm mesleki eğitim kursları büyük ilgi görürken; özellikle Protez Tırnak Yapımı, Kalıcı Makyaj ve Cilt Bakımı Çankaya Evlerinde düzenlenen en popüler kurslar oldu.

 

 

ÜCRETSİZ MESLEK EĞİTİMİ

Mesleki eğitim kursları Çankaya Evlerinde ücretsiz olarak veriliyor. Kurslarda eğitim gören Çankayalılar, Çankaya Halk Eğitim Merkezi öğretmenleri tarafından verilen 120 saatlik eğitimin ardından güzellik uzmanı olarak sertifikalarını alabiliyor.

 

İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR

Kursiyerler uzman eğitmenlerden aldıkları kurslarla kalıcı makyaj, protez tırnak ve cilt bakım tekniklerini öğreniyor. Kullanılan cihazları ve boya türlerini yakından tanıyan ve uygulamalı eğitim alan kursiyerler, uzman açığı bulunan sektörde kolaylıkla iş bulabildiği gibi kendi güzellik salonlarını da açabiliyorlar. Eğitimden yararlanan Çankayalılar, kursun sonunda profesyonel olarak güzellik uzmanlığı yapabilecek kapasiteye gelirken kuaför salonlarında çalışma imkanı da bulabiliyorlar. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.