ABB

Edin Dzeko ile anlaştı

SPOR 22.06.2023 - 10:32, Güncelleme: 22.06.2023 - 10:32
 

Edin Dzeko ile anlaştı

Edin Dzeko, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a gelecek.
Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki golcünün sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceğini duyurdu. DZEKO İMZAYA GELİYOR Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecektir." ifadeleri kullanıldı. SENELİK 4.5 MİLYON EURO KAZANACAK Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Fenerbahçe, Bosna Hersekli yıldıza senelik 4.5 milyon euro maaş verecek. Dzeko, Ryan Kent'in ardından sarı-lacivertlilerin 2. transferi oldu. 19 KEZ SKOR KATKISI VERDİ Tarafsız Haber - Edin Dzeko geçen sezon Inter formasıyla 52 maça çıktı. Deneyimli santrfor bu karşılaşmalarda 14 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.
Edin Dzeko, Fenerbahçe ile transfer görüşmelerini tamamlamak için İstanbul'a gelecek.

Fenerbahçe, Edin Dzeko transferinde mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertliler, 37 yaşındaki golcünün sözleşme imzalamak için İstanbul'a geleceğini duyurdu.

DZEKO İMZAYA GELİYOR

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Dünyaca ünlü golcü Edin Dzeko sağlık kontrollerinden geçmek ve transfer görüşmelerini tamamlamak üzere İstanbul'a gelecektir." ifadeleri kullanıldı.

SENELİK 4.5 MİLYON EURO KAZANACAK

Edin Dzeko ile 2 yıllık sözleşme imzalaması beklenen Fenerbahçe, Bosna Hersekli yıldıza senelik 4.5 milyon euro maaş verecek. Dzeko, Ryan Kent'in ardından sarı-lacivertlilerin 2. transferi oldu.

19 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Tarafsız Haber - Edin Dzeko geçen sezon Inter formasıyla 52 maça çıktı. Deneyimli santrfor bu karşılaşmalarda 14 gol ve 5 asistlik performans gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.