ABB

Modifiye araç tutkunları İzmit’te buluştu

12.02.2024 - 12:06, Güncelleme: 12.02.2024 - 13:56
 

Modifiye araç tutkunları İzmit’te buluştu

Modifiye Araçlar Buluşması İzmit'te gerçekleşti
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nın düzenlediği 'Modifiye Araçlar Buluşması' etkinliğine 100'ün üzerinde modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.   AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Modifiye Araç Mitingi" etkinliğine yüzlerce modifiyeli araç tutkunu akın etti. Gün boyu süren etkinlik adeta göz şölenine dönüştü.      BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE TUUTŞ DA KATILDI   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İzmit Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Muharrem Tutuş, bu renkli anlarda gençleri yalnız bırakmadı. Birbirinden farklı renk ve modeldeki araçların sergilendiği etkinlikte drift yapan sürücüler izleyenleri büyüledi.   “BU BİR TUTKU” AK Gençler olarak ilk defa böyle bir etkinlik üstlendiklerini söyleyen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Şehrimizin her köşesinden gelen araçlarla etkinlik alanımız doldu taştı. Bu etkinliklerde de görüldüğü gibi otomobil buradaki arkadaşlarımız için sadece dört teker değil; bir tutku. Kelimenin tam anlamıyla bugün burada asfalt ağladı diyebiliriz. Bu etkinlik ilkti ama son olmayacak. Buradan tüm tutkunlarımıza duyurmak isteriz ki yakın zamanda bir sürprizimiz olacak. Gençlik Kolları olarak her kesimden gençlerimizle bir araya gelerek gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz, bizleri takip etmeye devam edin” dedi
Modifiye Araçlar Buluşması İzmit'te gerçekleşti

AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nın düzenlediği 'Modifiye Araçlar Buluşması' etkinliğine 100'ün üzerinde modifiyeli araç ve sahipleri katıldı.  
AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları'nın düzenlediği "Modifiye Araç Mitingi" etkinliğine yüzlerce modifiyeli araç tutkunu akın etti. Gün boyu süren etkinlik adeta göz şölenine dönüştü.  
  
BAŞKAN BÜYÜKAKIN VE TUUTŞ DA KATILDI  
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve İzmit Cumhur İttifakı belediye başkan adayı Muharrem Tutuş, bu renkli anlarda gençleri yalnız bırakmadı. Birbirinden farklı renk ve modeldeki araçların sergilendiği etkinlikte drift yapan sürücüler izleyenleri büyüledi.

 

“BU BİR TUTKU”

AK Gençler olarak ilk defa böyle bir etkinlik üstlendiklerini söyleyen AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları Başkanı Çağatay Çağlayan, “Şehrimizin her köşesinden gelen araçlarla etkinlik alanımız doldu taştı. Bu etkinliklerde de görüldüğü gibi otomobil buradaki arkadaşlarımız için sadece dört teker değil; bir tutku. Kelimenin tam anlamıyla bugün burada asfalt ağladı diyebiliriz. Bu etkinlik ilkti ama son olmayacak. Buradan tüm tutkunlarımıza duyurmak isteriz ki yakın zamanda bir sürprizimiz olacak. Gençlik Kolları olarak her kesimden gençlerimizle bir araya gelerek gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz, bizleri takip etmeye devam edin” dedi

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.