ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

BALIK YENİAYI

Ülkemize geçmiş olsun. Ekim ayındaki akrep tutulmasının ülkemizin Güneş'inin üzerinde olması sebebiyle, bu sene ülkemizin bir dönüşüm sürecinde olduğunu, kendini küllerinden doğuracağını yazmıştım. Akrep ülkesiyiz , akrep böyledir. Kendini yeniden doğurmak üzere gelmiştir dünyaya. Zorlukların olacağını biliyordum ama itiraf etmeliyim ki bu dönüşümün bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Çok üzüldük, çok acı çektik, çekiyoruz. Ama ayağa kalkmaktan başka çaremiz de yok. Şimdi elele verip toparlanma zamanı. 20 Şubat'ta balık burcunun ilk derecesinde bir yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıç zamanıdır. Balık burcu merhamet, şifa, kolektife hizmet demektir. Şimdi insanlığın en güzel hasleti olan merhametimizle ülkemizi iyileştirme zamanı.  An haritasında yeniay 11.evde meydana geliyor, yöneticisi Jüpiter 12.evde. 12.evde Venüs ve Neptün de var. Jüpiter Chiron ile kavuşumda. Kolektife hizmet, karşılıksız iyilik ve sevgiyle yaraları sarmamıza vurgu yapıyor yeniay.  Koç burcu yükseliyor, yükselen yöneticisi Mars ikizlerde, haritanın ikinci evinde. Ülkede aksiyon yükseliyor. İnsanlar öfkelerini kusmaya başlayacaktır ancak 11.evde kovadaki Satürn devletin topluluklara müdahalesi olacağını gösteriyor.  Özellikle sosyal medyaya engeller, bununla ilgili düzenlemeler yapılabilir. Yükselen yöneticisi Mars ikinci evde. Bu felaket sonrası maddi anlamda da bir mücadeleye gireceğimizi gösteriyor.  Birinci evdeki Uranüs ve kuzey ay düğümü, yaşadığımız ani olayın sonrasındaki yenilenme çabamızı gösteriyor. Karşılıksız iyilikler yaparak bu dönemi atlatacağız.  Ayrıca yurtdışından gelen yardımlar da devam edecektir bu süreçte. Uluslararası ilişkilerimizde yeni adımlar atılabilir. Sağlık sektörü de bu süreçte konuşulacak. Ayrıca bir kadınla ilgili tatsız durumlar, ifşalar gündeme gelebilir.  Bireysel anlamda ise içe döneceğimiz, duaya, meditasyona sarılacağımız bir dönem. Bazılarımız hayatında yenilenme getirecek. Özellikle ilişkilerimizde yenilenme söz konusu.  Yeniaydan olumlu etkilenecek olanlar balık, akrep, yengeçler İkizler, başak ve yaylar biraz zorlanacak.  Aslan ve terazi burçları için sürprizli durumlar var. Bu sürprizlerin olumlu olmasını umuyorum.  Boğa ve oğlaklar destek alıyor.  Koçlar ön planda, hareket geliyor.  Kovalar stabil.
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2023 - Pazar

BALIK YENİAYI

Ülkemize geçmiş olsun. Ekim ayındaki akrep tutulmasının ülkemizin Güneş'inin üzerinde olması sebebiyle, bu sene ülkemizin bir dönüşüm sürecinde olduğunu, kendini küllerinden doğuracağını yazmıştım. Akrep ülkesiyiz , akrep böyledir. Kendini yeniden doğurmak üzere gelmiştir dünyaya.

Zorlukların olacağını biliyordum ama itiraf etmeliyim ki bu dönüşümün bu kadar zor olacağını tahmin etmemiştim. Çok üzüldük, çok acı çektik, çekiyoruz. Ama ayağa kalkmaktan başka çaremiz de yok. Şimdi elele verip toparlanma zamanı.

20 Şubat'ta balık burcunun ilk derecesinde bir yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıç zamanıdır. Balık burcu merhamet, şifa, kolektife hizmet demektir. Şimdi insanlığın en güzel hasleti olan merhametimizle ülkemizi iyileştirme zamanı. 

An haritasında yeniay 11.evde meydana geliyor, yöneticisi Jüpiter 12.evde. 12.evde Venüs ve Neptün de var. Jüpiter Chiron ile kavuşumda. Kolektife hizmet, karşılıksız iyilik ve sevgiyle yaraları sarmamıza vurgu yapıyor yeniay. 

Koç burcu yükseliyor, yükselen yöneticisi Mars ikizlerde, haritanın ikinci evinde. Ülkede aksiyon yükseliyor. İnsanlar öfkelerini kusmaya başlayacaktır ancak 11.evde kovadaki Satürn devletin topluluklara müdahalesi olacağını gösteriyor. 

Özellikle sosyal medyaya engeller, bununla ilgili düzenlemeler yapılabilir. Yükselen yöneticisi Mars ikinci evde. Bu felaket sonrası maddi anlamda da bir mücadeleye gireceğimizi gösteriyor.

 Birinci evdeki Uranüs ve kuzey ay düğümü, yaşadığımız ani olayın sonrasındaki yenilenme çabamızı gösteriyor. Karşılıksız iyilikler yaparak bu dönemi atlatacağız. 

Ayrıca yurtdışından gelen yardımlar da devam edecektir bu süreçte. Uluslararası ilişkilerimizde yeni adımlar atılabilir. Sağlık sektörü de bu süreçte konuşulacak. Ayrıca bir kadınla ilgili tatsız durumlar, ifşalar gündeme gelebilir. 

Bireysel anlamda ise içe döneceğimiz, duaya, meditasyona sarılacağımız bir dönem. Bazılarımız hayatında yenilenme getirecek. Özellikle ilişkilerimizde yenilenme söz konusu. 

Yeniaydan olumlu etkilenecek olanlar balık, akrep, yengeçler
İkizler, başak ve yaylar biraz zorlanacak. 
Aslan ve terazi burçları için sürprizli durumlar var. Bu sürprizlerin olumlu olmasını umuyorum. 
Boğa ve oğlaklar destek alıyor. 
Koçlar ön planda, hareket geliyor. 
Kovalar stabil.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.