ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta Güneş Neptün karşıtlığından ötürü hepimiz yorgun, halsiz, hasta, isteksiz olabiliriz. Aynı zamanda kandırılmaya da açık olacağız. Kendimize iyi bakalım. Bağışıklığımızı güçlü tutalım. Bol sadaka verelim.  Bu hafta burçları neler bekliyor? Koç ve yükselen koç Eşinizin akrabalarının arkanızdan yaptığı dedikoduları öğrenebilirsiniz. Kariyer evinizde hareket ve güzel gelişmeler var ancak isteksiz olabilirsiniz. Bol dua, ibadet, yapıyorsanız meditasyonu tavsiye ederim. Boğa ve yükselen boğa Gelir gider dengesi canınızı sıkabilir. Bu konuda gözünüz açık olmalı. Arkadaşlardan yana hayal kırıklığı ihtimali var. Gelecek planı için harekete geçip, ayakları yere basan planlar kurmalısınız. Sadaka verin.  İkizler ve yükselen ikizler Eşinizle, partnerinizle tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, isteksizlik gibi ilişkinizde can sıkıcı durumlar olabilir. İletişime dikkat bu hafta. İçinize dönün, şifa çalışmaları yapın. Yengeç ve yükselen yengeç Sağlık gündeminiz olabilir. Günlük işleri yapmaya üşenir bir haliniz olabilir. Kendinize iyi bakmalısınız. İlişki eviniz hareketli. Bir aşk kapınızı çalabilir. Sadaka verin. Aslan ve yükselen aslan Aşk hayatında bazı can sıkıntıları, gelgitler yaşamanız mümkün. Hayat enerjiniz emilmiş gibi hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınız hareketleniyor. Kendinize uğraş yaratın. Boş kalmayın. Başak ve yükselen başak Hanenizde bazı can sıkıcı durumlar olabilir. Eşinizle yanlış anlaşılma, uyuşmazlık durumu olabilir. Aşk hayatınız hareketleniyor. Ciddi teklifler gelebilir. Bir hobi edinin. Terazi ve yükselen terazi Özellikle iş yerinde ve yakın çevreyle yanlış anlaşılmalar, yalanlar dönebilir. İletişim kazaları olabilecek bir hafta. Aile içinde bir takım değişimler, ev yenileme durumları olabilir. Yapmıyorsanız da evle ilgilenin. Akrep ve yükselen akrep Maddi konularda sıkıntılar çıkabilir. Biraz belirsizlik, yön kayıpları, isteksizlik olabilir. Yakın çevrenizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sadaka verin. Yay ve yükselen yay Üşengeç, hayattan bıkmış hissetmeniz normal bu hafta. Geçecek. Para eviniz hareketleniyor. Kazancınız artabilir. Kendinize bir hobi edinin bu sürede. Oğlak ve yükselen oğlak Dedikodular canınızı sıkabilir. Zihniniz karışabilir. Sakin olun. İmajınızı, duruşunuzu değiştirecek olaylar yakındır. Sadaka verin. Kova ve yükselen kova Maddi konulardaki belirsizlikler canınızı sıkabilir. Arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. İçsel yenilenme süreci. Ödülünüze az kaldı. Kendinizi yenileyin. Balık ve yükselen balık İş yerinizde sıkıntılar olabilir. Hayat hedeflerinizi düşünüp canınızı sıkabilirsiniz. Sosyal çevreniz hareketleniyor. Onlardan destek görebilirsiniz. İçinize dönün, sağlamlaştırın.
Ekleme Tarihi: 12 Aralık 2022 - Pazartesi

Bu hafta burçları neler bekliyor?

Bu hafta Güneş Neptün karşıtlığından ötürü hepimiz yorgun, halsiz, hasta, isteksiz olabiliriz. Aynı zamanda kandırılmaya da açık olacağız. Kendimize iyi bakalım. Bağışıklığımızı güçlü tutalım.
Bol sadaka verelim. 

Bu hafta burçları neler bekliyor?


Koç ve yükselen koç
Eşinizin akrabalarının arkanızdan yaptığı dedikoduları öğrenebilirsiniz. Kariyer evinizde hareket ve güzel gelişmeler var ancak isteksiz olabilirsiniz. Bol dua, ibadet, yapıyorsanız meditasyonu tavsiye ederim.


Boğa ve yükselen boğa
Gelir gider dengesi canınızı sıkabilir. Bu konuda gözünüz açık olmalı. Arkadaşlardan yana hayal kırıklığı ihtimali var. Gelecek planı için harekete geçip, ayakları yere basan planlar kurmalısınız. Sadaka verin. 


İkizler ve yükselen ikizler
Eşinizle, partnerinizle tartışmalar, yanlış anlaşılmalar, isteksizlik gibi ilişkinizde can sıkıcı durumlar olabilir. İletişime dikkat bu hafta. İçinize dönün, şifa çalışmaları yapın.


Yengeç ve yükselen yengeç
Sağlık gündeminiz olabilir. Günlük işleri yapmaya üşenir bir haliniz olabilir. Kendinize iyi bakmalısınız. İlişki eviniz hareketli. Bir aşk kapınızı çalabilir. Sadaka verin.


Aslan ve yükselen aslan
Aşk hayatında bazı can sıkıntıları, gelgitler yaşamanız mümkün. Hayat enerjiniz emilmiş gibi hissedebilirsiniz. Çalışma hayatınız hareketleniyor. Kendinize uğraş yaratın. Boş kalmayın.


Başak ve yükselen başak
Hanenizde bazı can sıkıcı durumlar olabilir. Eşinizle yanlış anlaşılma, uyuşmazlık durumu olabilir. Aşk hayatınız hareketleniyor. Ciddi teklifler gelebilir. Bir hobi edinin.


Terazi ve yükselen terazi
Özellikle iş yerinde ve yakın çevreyle yanlış anlaşılmalar, yalanlar dönebilir. İletişim kazaları olabilecek bir hafta. Aile içinde bir takım değişimler, ev yenileme durumları olabilir. Yapmıyorsanız da evle ilgilenin.


Akrep ve yükselen akrep
Maddi konularda sıkıntılar çıkabilir. Biraz belirsizlik, yön kayıpları, isteksizlik olabilir. Yakın çevrenizle uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sadaka verin.


Yay ve yükselen yay
Üşengeç, hayattan bıkmış hissetmeniz normal bu hafta. Geçecek. Para eviniz hareketleniyor. Kazancınız artabilir. Kendinize bir hobi edinin bu sürede.


Oğlak ve yükselen oğlak
Dedikodular canınızı sıkabilir. Zihniniz karışabilir. Sakin olun. İmajınızı, duruşunuzu değiştirecek olaylar yakındır. Sadaka verin.


Kova ve yükselen kova
Maddi konulardaki belirsizlikler canınızı sıkabilir. Arkadaşlarınızla sorun yaşayabilirsiniz. İçsel yenilenme süreci. Ödülünüze az kaldı. Kendinizi yenileyin.
Balık ve yükselen balık
İş yerinizde sıkıntılar olabilir. Hayat hedeflerinizi düşünüp canınızı sıkabilirsiniz. Sosyal çevreniz hareketleniyor. Onlardan destek görebilirsiniz. İçinize dönün, sağlamlaştırın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.