ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ Bu hafta uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Varsa yurtdışı işleriniz hız kazanır. Uzmanlık sınavlarınız, pasaport işleriniz, akademik konular varsa kolaylıklar olabilir. Varsa davanız sonuç alabilirsiniz. Tatil planı yapanlar da olacaktır. Genel olarak sizi destekleyen bir hafta. BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA Bu hafta alacak verecek konularında hızlı gelişmeler olabilir. Borçlarınızı ödemek için gerekli kaynakları bulabilirsiniz. Zihinsel olarak da kendinizi yenilemeye başlayacağınız bir hafta. Korkularını aşmaya niyetlenecektir birçok boğa. Sosyal çevrenizden destek bulabilirsiniz. İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER Bu hafta ilişki hayatınız hareketleniyor. Hızlı başlayan aşklarınız olabilir. Hatta evlilik teklifi alanlar olabilir. Partneri olanlar için ilişkiyi güzelleştirme zamanları. Çalışma hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir. YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ Bu hafta günlük hayatınıza hareket gelecek. Her şey hızlanacak. Yeni yaşam tarzına geçii yapabilirsiniz. Diyete başlamak, yeni düzen oluşturma hatta yeni iş aramaya başlayabilirsiniz. ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN Bu hafta aslanların aşk hayatı hareketleniyor. Bolca flörtler, coşkulu aşklar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırabilir, kendinize keyifli zamanlar yaratabilirsiniz. Çocukları olanlar onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir. BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK Bu hafta ailenizle biraraya gelebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Evinizde değişimler yapabilirsiniz. İlişkisi olanlar ilişkisindeki sorunları iyileştirme fırsatınız var, değerlendirin. TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ Bu hafta iletişiminiz yoğunlaşacak. Bolca konuşmalar yapabilirsiniz. Seyahatler de sizleri bekliyor. Sağlık sorunu olanlar şifa bulabilir, daha iyi hissedebilir. Yeni düzen kurma çalışmaları yapabilir, kendinizi daha iyi hissettirecek adımlar atabilirsiniz. AKREP VE YÜKSELEN AKREP Bu hafta para eviniz hareketleniyor. Yeni para kazanma fırsatları çıkabilir. Yeteneklerinizi kullanarak yapacağınız çalışmalar maddi olarak sizleri rahatlatabilir. Güzel destekler var. YAY VE YÜKSELEN YAY Bu hafta hayatınıza hareket geliyor. Dış görünüşünüz dahil birçok alanda değişim, yenilik ihtiyacıyla harekete geçebilirsiniz. Aileden gördüğünüz destekle daha iyi hissedeceğiniz bir hafta olabilir. OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK Bu hafta içsel olarak kendinizi yenilemek isteyeceğiniz, kendinizi ruhsal olarak iyileştirme çalışmaları yapabileceğiniz bir hafta. Arkadaşlarınoz ve yakın çevrenizden göreceğiniz desteklerle daha iyi hissedeceksiniz. KOVA VE YÜKSELEN KOVA Bu hafta arkadaşlarınızla biraraya gelebilir, bolca sosyalleşebilirsiniz. Farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Bazılarınız için sosyal medya üzerinden flörtleşmeler olacaktır. Maddi olarak da destek bulabileceğiniz bir hafta. BALIK VE YÜKSELEN BALIK Bu hafta işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta. İş arayanlar bulabilir, bazılarınız yeni bir iş teklifi alabilir. Uzaklardan gelecek haberler bazılarınıza iyi gelecek, şifa olacaktır.
Ekleme Tarihi: 14 Kasım 2022 - Pazartesi

Haftalık Burç Yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Bu hafta uzaklardan beklediğiniz haberler gelebilir. Varsa yurtdışı işleriniz hız kazanır. Uzmanlık sınavlarınız, pasaport işleriniz, akademik konular varsa kolaylıklar olabilir. Varsa davanız sonuç alabilirsiniz. Tatil planı yapanlar da olacaktır. Genel olarak sizi destekleyen bir hafta.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA
Bu hafta alacak verecek konularında hızlı gelişmeler olabilir. Borçlarınızı ödemek için gerekli kaynakları bulabilirsiniz. Zihinsel olarak da kendinizi yenilemeye başlayacağınız bir hafta. Korkularını aşmaya niyetlenecektir birçok boğa. Sosyal çevrenizden destek bulabilirsiniz.

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER
Bu hafta ilişki hayatınız hareketleniyor. Hızlı başlayan aşklarınız olabilir. Hatta evlilik teklifi alanlar olabilir. Partneri olanlar için ilişkiyi güzelleştirme zamanları. Çalışma hayatınızda da güzel gelişmeler yaşanabilir.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇ
Bu hafta günlük hayatınıza hareket gelecek. Her şey hızlanacak. Yeni yaşam tarzına geçii yapabilirsiniz. Diyete başlamak, yeni düzen oluşturma hatta yeni iş aramaya başlayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLAN
Bu hafta aslanların aşk hayatı hareketleniyor. Bolca flörtler, coşkulu aşklar yaşanabilir. Hobilerinize zaman ayırabilir, kendinize keyifli zamanlar yaratabilirsiniz. Çocukları olanlar onlarla ilgili güzel gelişmeler yaşayabilir.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAK
Bu hafta ailenizle biraraya gelebilir, keyifli zaman geçirebilirsiniz. Evinizde değişimler yapabilirsiniz. İlişkisi olanlar ilişkisindeki sorunları iyileştirme fırsatınız var, değerlendirin.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİ
Bu hafta iletişiminiz yoğunlaşacak. Bolca konuşmalar yapabilirsiniz. Seyahatler de sizleri bekliyor. Sağlık sorunu olanlar şifa bulabilir, daha iyi hissedebilir. Yeni düzen kurma çalışmaları yapabilir, kendinizi daha iyi hissettirecek adımlar atabilirsiniz.

AKREP VE YÜKSELEN AKREP
Bu hafta para eviniz hareketleniyor. Yeni para kazanma fırsatları çıkabilir. Yeteneklerinizi kullanarak yapacağınız çalışmalar maddi olarak sizleri rahatlatabilir. Güzel destekler var.

YAY VE YÜKSELEN YAY
Bu hafta hayatınıza hareket geliyor. Dış görünüşünüz dahil birçok alanda değişim, yenilik ihtiyacıyla harekete geçebilirsiniz. Aileden gördüğünüz destekle daha iyi hissedeceğiniz bir hafta olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAK
Bu hafta içsel olarak kendinizi yenilemek isteyeceğiniz, kendinizi ruhsal olarak iyileştirme çalışmaları yapabileceğiniz bir hafta. Arkadaşlarınoz ve yakın çevrenizden göreceğiniz desteklerle daha iyi hissedeceksiniz.

KOVA VE YÜKSELEN KOVA
Bu hafta arkadaşlarınızla biraraya gelebilir, bolca sosyalleşebilirsiniz. Farklı ortamlarda bulunabilirsiniz. Bazılarınız için sosyal medya üzerinden flörtleşmeler olacaktır. Maddi olarak da destek bulabileceğiniz bir hafta.

BALIK VE YÜKSELEN BALIK
Bu hafta işinizle ilgili güzel gelişmeler yaşayabileceğiniz bir hafta. İş arayanlar bulabilir, bazılarınız yeni bir iş teklifi alabilir. Uzaklardan gelecek haberler bazılarınıza iyi gelecek, şifa olacaktır.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.