ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Koç burcunda yaralı dolunay

9 Ekim'de koç burcunun 16.derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar bitiş, sonlanma, tamamlanma, netleşme enerjisi taşır. Dolunaya yaralı şifacımız Chiron eşlik ediyor. Şifayı bulmak için önce yaramızı tanımak gerekiyor. Bu dolunay Venüs ile karşıt açıda. Koç/terazi aksı ben/biz aksıdır. Dolunay hepimize ben demeyi öğretecek. Kendimiz olarak var olamadığımız ilişkileri bitirme kararı alacağız. Bu bitişler bizi yaralayabilir ancak daha iyi versiyonumuza ulaşmak için gereken bitişler. Ancak koç hızlı, aceleci olmak, düşünmeden hareket etmek demektir. Bir karar alırken bir anlık öfkeyle almayın. En çok "Artık yeter, bunaldım, bir şey olsun" isyanıyla bitişler yaşanır. Çabamızın karşılığını alamadığımız yerde durmak istemeyeceğiz. Bu dolunayda diğer dikkat çeken ise yükselendeki Lilith. Tutkunun esiri olmuş, bununla birlikte yanlışlar yapmış olanlar yara alacaktır. İlişkilerde üçüncü kişi olanların da ortaya çıkma zamanı. Haritanın tepesine yerleşmiş bir Jüpiter var. Kim neyi hakettiyse onu önüne getirecek bir dolunay yaşayabiliriz. Sağlık olarak baş ağrıları, baş bölgesi hastalıkları ve yaralanmaları başta olmak üzere genel sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Ciddi sağlık gündemleri oluşturabilecek bir dolunay bizleri bekliyor.  Ülkemizin tepe noktasında olacak bir dolunay. İktidar kanadından beklenmedik hamleler olabilir. Muhalefeti zora sokacak hamleler olabilir. Cumhurbaşkanının sağlık sorunlarını duyabiliriz. Bu aralar kendisi için riskli zamanlar. Muhalefet kendi içinde sorunlar yaşayacaktır. Ayrışmalar olabilir. Meral Akşener'in aykırı çıkışları olabilir. Bu dolunay daha çok kadınları konuşacağımız bir dolunay. Kadınlarlar ilgili haberler okuyacağız. Biten evlilikler, kafasında bitiremeyen yetersiz adamların kadınlara verdiği zararları duyabiliriz. Ünlüler dünyasında aldatma haberleri, üçüncü kişiler gündem olacaktır. Bu dolunay kötü niyetli kişilerin, büyücülerin de gündeme geldiği bir dolunay olacaktır. Çevremzide  de sık sık kim kime büyü yapmış dedikoduları duyabiliriz. Altın ve gıda fiyatları zorlamaya devam edecektir. Yatırım tavsiyesi değil elbette ancak zaten varolan Satürn Uranüs karesi altında ani hareketlere sebep olacaktır. Dünyada da tansiyon artacak. Liderlerin salvoları, beklenmedik çıkışları olacaktır. Gerginlik artacaktır. Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu hiç aklınızdan çıkmasın.
Ekleme Tarihi: 09 Ekim 2022 - Pazar

Koç burcunda yaralı dolunay

9 Ekim'de koç burcunun 16.derecesinde bir dolunay meydana gelecek. Dolunaylar bitiş, sonlanma, tamamlanma, netleşme enerjisi taşır. Dolunaya yaralı şifacımız Chiron eşlik ediyor. Şifayı bulmak için önce yaramızı tanımak gerekiyor.

Bu dolunay Venüs ile karşıt açıda. Koç/terazi aksı ben/biz aksıdır. Dolunay hepimize ben demeyi öğretecek. Kendimiz olarak var olamadığımız ilişkileri bitirme kararı alacağız. Bu bitişler bizi yaralayabilir ancak daha iyi versiyonumuza ulaşmak için gereken bitişler.

Ancak koç hızlı, aceleci olmak, düşünmeden hareket etmek demektir. Bir karar alırken bir anlık öfkeyle almayın. En çok "Artık yeter, bunaldım, bir şey olsun" isyanıyla bitişler yaşanır. Çabamızın karşılığını alamadığımız yerde durmak istemeyeceğiz.

Bu dolunayda diğer dikkat çeken ise yükselendeki Lilith. Tutkunun esiri olmuş, bununla birlikte yanlışlar yapmış olanlar yara alacaktır. İlişkilerde üçüncü kişi olanların da ortaya çıkma zamanı.

Haritanın tepesine yerleşmiş bir Jüpiter var. Kim neyi hakettiyse onu önüne getirecek bir dolunay yaşayabiliriz.

Sağlık olarak baş ağrıları, baş bölgesi hastalıkları ve yaralanmaları başta olmak üzere genel sağlığımıza dikkat etmeliyiz. Ciddi sağlık gündemleri oluşturabilecek bir dolunay bizleri bekliyor. 

Ülkemizin tepe noktasında olacak bir dolunay. İktidar kanadından beklenmedik hamleler olabilir. Muhalefeti zora sokacak hamleler olabilir. Cumhurbaşkanının sağlık sorunlarını duyabiliriz. Bu aralar kendisi için riskli zamanlar.

Muhalefet kendi içinde sorunlar yaşayacaktır. Ayrışmalar olabilir. Meral Akşener'in aykırı çıkışları olabilir. Bu dolunay daha çok kadınları konuşacağımız bir dolunay.

Kadınlarlar ilgili haberler okuyacağız. Biten evlilikler, kafasında bitiremeyen yetersiz adamların kadınlara verdiği zararları duyabiliriz. Ünlüler dünyasında aldatma haberleri, üçüncü kişiler gündem olacaktır.

Bu dolunay kötü niyetli kişilerin, büyücülerin de gündeme geldiği bir dolunay olacaktır. Çevremzide  de sık sık kim kime büyü yapmış dedikoduları duyabiliriz.

Altın ve gıda fiyatları zorlamaya devam edecektir. Yatırım tavsiyesi değil elbette ancak zaten varolan Satürn Uranüs karesi altında ani hareketlere sebep olacaktır.

Dünyada da tansiyon artacak. Liderlerin salvoları, beklenmedik çıkışları olacaktır. Gerginlik artacaktır.

Öfkeyle kalkan zararla oturur. Bu hiç aklınızdan çıkmasın.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.