ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

KOÇ YENİAYI

21 Mart akşamı koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Yeniaylar yeni başlangıç enerjisi taşır. Yeniay koç burcunun sıfır derecesinde oluyor. Burada güçlü bir başlangıç enerjisi mevcut. Koç burcu aksiyon almak, cesaretle adım atmak demek. Merkür de yeniaya eşlik ediyor. Gözükara şekilde, cesurca başlangıçlar yapacağımız bir yeniay bizleri bekliyor. Hayatımıza hareket geliyor. An haritasında terazi burcu yükseliyor. Yükselen yöneticisi Venüs yedinci evde. Bu demektir ki yeniayın konusu ilişkiler,anlaşmalar. Venüs Juno ve kuzey ay düğümü ile kavuşumda olacak. Yeniay birçoğumuza kadersel eşini getirir. Bazılarımız evlilik teklifi alırken bazılarımız ilişkisiyle ilgili kararlar alacaktır. Bazılarımız partnerinin karşısına geçip çatır çatır konuşacak, bazılarımız ise daha iyi bir hayat için gerekli aksiyonu alacaktır. Jüpiter ve Chiron kavuşumda yedinci evde. Bu yarım kalan, yaralı ilişkiler için güzel haber. İlişkisini sağlamlaştırmak, onarmak isteyen yeniayı kaçırmasın. Bu görünüm bazıları için yaralarını saracak bir ilişkiye adım atmak olarak yansıyacaktır. Sadece ilişkiler için değil, hayatımızda bir düzenim, ahengin gelmesi için de kararlar alacağımız bir dönem. Rutinlerimizi değiştirebilir, diyete ve spora başlayabiliriz. Bu dönem spora başlayanlar güzel sonuçlar alır. Yeniay yeni anlaşmaları, ortaklıkları da getirir. Uluslararası anlaşmalar yapılacaktır. Bazı ittifaklar kurulabilir. Hukuksal konular gündeme gelecektir. Davalar konuşulur, özellikle liderler güvenlik güçleri ile ilgili davalar duyulabilir. Ülkemizde de yeni ittifaklar oluşturulabilir. Özellikle siyasette ama genel olarak da kadınlar, onların attığı adımlar ses getirebilir. Başkaldıran bir kadın olabilir. Bu adımların akabinde de  birtakım ifşalar, gizli belgeler konuşulabilir. Hem ülkemiz hem dünya hem de bireysel hayatlarımız için hızlı bir döneme giriş yapmış bulunmaktayız. Bundan sonrası baş döndürücü şekilde hızlı geçebilir. Her duyduğunuza inanmayın, öfkeyle kalkmayın ki zararla oturmayalım. Bu dönem dilimizi tutmak zor olur. Öfkemize hakim olmak zor olur ama elimizden geldiğince kendimize hakim olalım. Hızlı bir sürece giriyoruz. Ülkemizde seçime kadar özellikle sosyal medya üzerinden çok fazla manipülasyon dönecektir. Bu halk kışkırtılmaya çalışılacaktır. Hangi tarafta olursanız olun, sakin olun!
Ekleme Tarihi: 21 Mart 2023 - Salı

KOÇ YENİAYI

21 Mart akşamı koç burcunda bir yeniay yaşayacağız. Yeniaylar yeni başlangıç enerjisi taşır. Yeniay koç burcunun sıfır derecesinde oluyor. Burada güçlü bir başlangıç enerjisi mevcut.

Koç burcu aksiyon almak, cesaretle adım atmak demek. Merkür de yeniaya eşlik ediyor. Gözükara şekilde, cesurca başlangıçlar yapacağımız bir yeniay bizleri bekliyor. Hayatımıza hareket geliyor.

An haritasında terazi burcu yükseliyor. Yükselen yöneticisi Venüs yedinci evde. Bu demektir ki yeniayın konusu ilişkiler,anlaşmalar. Venüs Juno ve kuzey ay düğümü ile kavuşumda olacak. Yeniay birçoğumuza kadersel eşini getirir.

Bazılarımız evlilik teklifi alırken bazılarımız ilişkisiyle ilgili kararlar alacaktır. Bazılarımız partnerinin karşısına geçip çatır çatır konuşacak, bazılarımız ise daha iyi bir hayat için gerekli aksiyonu alacaktır.

Jüpiter ve Chiron kavuşumda yedinci evde. Bu yarım kalan, yaralı ilişkiler için güzel haber. İlişkisini sağlamlaştırmak, onarmak isteyen yeniayı kaçırmasın. Bu görünüm bazıları için yaralarını saracak bir ilişkiye adım atmak olarak yansıyacaktır.

Sadece ilişkiler için değil, hayatımızda bir düzenim, ahengin gelmesi için de kararlar alacağımız bir dönem. Rutinlerimizi değiştirebilir, diyete ve spora başlayabiliriz. Bu dönem spora başlayanlar güzel sonuçlar alır.

Yeniay yeni anlaşmaları, ortaklıkları da getirir. Uluslararası anlaşmalar yapılacaktır. Bazı ittifaklar kurulabilir. Hukuksal konular gündeme gelecektir. Davalar konuşulur, özellikle liderler güvenlik güçleri ile ilgili davalar duyulabilir.

Ülkemizde de yeni ittifaklar oluşturulabilir. Özellikle siyasette ama genel olarak da kadınlar, onların attığı adımlar ses getirebilir. Başkaldıran bir kadın olabilir. Bu adımların akabinde de  birtakım ifşalar, gizli belgeler konuşulabilir.

Hem ülkemiz hem dünya hem de bireysel hayatlarımız için hızlı bir döneme giriş yapmış bulunmaktayız. Bundan sonrası baş döndürücü şekilde hızlı geçebilir.

Her duyduğunuza inanmayın, öfkeyle kalkmayın ki zararla oturmayalım. Bu dönem dilimizi tutmak zor olur. Öfkemize hakim olmak zor olur ama elimizden geldiğince kendimize hakim olalım.

Hızlı bir sürece giriyoruz. Ülkemizde seçime kadar özellikle sosyal medya üzerinden çok fazla manipülasyon dönecektir. Bu halk kışkırtılmaya çalışılacaktır. Hangi tarafta olursanız olun, sakin olun!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.