ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

MERKÜR RETROSU BAŞLIYOR!

  Merkür bugün durağan pozisyonda yarın retro hareketine başlıyor. 3 Ekim'e kadar devam edecek retro hali. Hepimizin artık aşina olduğu Merkür retrolarında anlaşma yapılmaz, imza atılmaz. Atmak zorunda olanlar ise iki kez kontrol etmeli. Belgelerde sorunlar, yanlış işlem durumları olabilir. İmza atarken iki kez düşünün. Tüm detayları gözden geçirin. Çünkü sonrasında gözden kaçırdıklarınız olduğunu görebilirsiniz. Elektronik aletler arıza verebilir. Telefonlarda, bilgisayarlarda yedeklemeler yapılsın. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar da olabilir. Bunlar her Merkür retrosunda yaşayabileceğimiz olaylar.  Bu retronun farkı ise terazi burcunda olması. İkili ilişkiler, ortaklıklar sınav verecek. Retrolar dur, düşün, tekrar üzerinden geç diyor bizlere. Burada hatan olabilir, görme fırsatı veriyorum demek. İlişkimizde yanlış olanları görmeliyiz bu süreçte. Biz neyi yanlış yapıyoruz, ilişkiden beklentilerimiz doğru mu, bu ilişki benim için doğru mu? Bunları düşünmeliyiz. Venüs başak burcunda. Düzeltmemiz gerekenleri düzeltme fırsatı bu.  Bu retro karmanın çalışacağı retro. İlişkisi için çabalayanlar karşılığını alacaktır. Kalbi rahat olsun. Ancak hile hurdaya karışanlar da yaptıklarının karşılığını alacak. Kim ne hakettiyse...Bunu en iyi kendimiz biliriz.  Eski sevgililerin döneceği bir süreçteyiz. İlkokul aşkımız bile yazabilir. Hepsi değil ama emek verdiğiniz kişi döndüyse bi değerlendirin. Dönüşüm zamanlarındayız. O kişi de kendini dönüştürmüş olabilir.  Kolaylıkla, güzellikle geçsin.
Ekleme Tarihi: 09 Eylül 2022 - Cuma

MERKÜR RETROSU BAŞLIYOR!

 

Merkür bugün durağan pozisyonda yarın retro hareketine başlıyor. 3 Ekim'e kadar devam edecek retro hali.
Hepimizin artık aşina olduğu Merkür retrolarında anlaşma yapılmaz, imza atılmaz. Atmak zorunda olanlar ise iki kez kontrol etmeli. Belgelerde sorunlar, yanlış işlem durumları olabilir. İmza atarken iki kez düşünün. Tüm detayları gözden geçirin. Çünkü sonrasında gözden kaçırdıklarınız olduğunu görebilirsiniz. Elektronik aletler arıza verebilir. Telefonlarda, bilgisayarlarda yedeklemeler yapılsın. İletişim sorunları, yanlış anlaşılmalar da olabilir. Bunlar her Merkür retrosunda yaşayabileceğimiz olaylar. 

Bu retronun farkı ise terazi burcunda olması. İkili ilişkiler, ortaklıklar sınav verecek. Retrolar dur, düşün, tekrar üzerinden geç diyor bizlere. Burada hatan olabilir, görme fırsatı veriyorum demek. İlişkimizde yanlış olanları görmeliyiz bu süreçte. Biz neyi yanlış yapıyoruz, ilişkiden beklentilerimiz doğru mu, bu ilişki benim için doğru mu? Bunları düşünmeliyiz. Venüs başak burcunda. Düzeltmemiz gerekenleri düzeltme fırsatı bu. 

Bu retro karmanın çalışacağı retro. İlişkisi için çabalayanlar karşılığını alacaktır. Kalbi rahat olsun. Ancak hile hurdaya karışanlar da yaptıklarının karşılığını alacak. Kim ne hakettiyse...Bunu en iyi kendimiz biliriz. 

Eski sevgililerin döneceği bir süreçteyiz. İlkokul aşkımız bile yazabilir. Hepsi değil ama emek verdiğiniz kişi döndüyse bi değerlendirin. Dönüşüm zamanlarındayız. O kişi de kendini dönüştürmüş olabilir. 

Kolaylıkla, güzellikle geçsin.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.