ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Merkür Terazi Burcunda Eski Sevgililer Dönüyor.

Merkür terazi burcunda "Eski sevgililer dönüyor"      İletişim gezegeni Merkür terazi seyahatine başladı. 29 Ekim'e kadar bu burçta olacak. Merkür 9 Eylül'de retro hareketine başlayacak ve başak burcuna gerileyecek. 3 Ekim'de  retrosu bitecek. Merkür terazi burcunda hukuk, adalet ve ilişkiler konusunda hareket getirecek. Merkür terazi seyahati boyunca hukuk kararlarını konuşacağız. Adaletin sağlanması (ya da sağlanmaması) gündemimizi meşgul edecek. Ses getiren kararlar olacak. Retro döneminde bazı kararlardan dönülebilir ya da çok yanlış kararlar alınabilir. Hukuk faciası diyeceğimiz kararlara imza atılabilir (hiç atılmıyordu). 29 Ekim'e kadar bir gündemimiz gündemimiz suç ve ceza!  Terazi anlaşmalarla ilişkilidir. Ülkemizde ses getiren anlaşmalar yapılabilir. Mars'ın da ülkenin 12.evinde seyahat ettiğini düşününce kapalı kapılar ardında hangi anlaşmalar, yazışmalar yapıldı öğrenebiliriz.  "İki kişinin bildiği sır değildir! "  Terazi burcu ilişkileri de temsil ediyor. Başta retrosu olmak üzere 29 Ekim'e kadar ilkokul aşkınız bile yazabilir. Dm'ler eski flörtlerle dolabilir. Eski sorunlar gündeme gelebilir. Normalde retroyla gelen metroyla gider deriz ama ben bu retroda geleni (tabi hepsini değil, sizde en değerli olanı) değerlendirmenizi önereririm. Seneye ay düğümleri koç /terazi aksına geçince bol bol düğün yapacağız. Biri de siz olursunuz belki.  "Beni affeder misin, bakar mısın yüzüme, güvenir misin yeniden? "  Ülkemizin dördüncü evi terazi. Muhalefeti konuşacağız. Altılı masa dağılabilir. Aralarında anlaşmazlıklar çıkabilir . İşbirlikleri bozulabilir. 29 Ekim'e kadar muhalefet konuşulacak. Ülke yeni yaşına Güneş tutulmasıyla girecek. 25 Ekim'de bir tutulma var Güneş’imizin üzerinde. Yeni anlaşmalarla yeni sayfa açıp, yeni yol hartiası çıkarılabilir. Bu vatan kendi için fedakarlık yapan vatanseverlerin omuzlarında yükselecek. O masaya yumruğunu vuran kim olur dersiniz?  "Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır."  Retro döneminde önemli kararlar almayın. Retronun bitmesini bekleyin. Her retro gibi bunda da iletişim cihazları, elektronik aletler bozulabilir. Bilgileri yedeklemeyi unutmayın. Mesaj gönderirken iki kez kontrol edin. Düşünmeden ettiğiniz sözler başınıza iş açabilir. İki düşünüp bir konuşma zamanı. Bu dönem evlenme teklifleri de gelebilir ama ciddi adım için retro bitimini bekleyin. Mükemmel ilişki yoktur. Tarafların benliği aşıp biz olmayı başardığı ilişkiler yürür. Olaylara iki tarafından da bakın. Kendi hatalarınızı da görün.  Hem özel hayatlarımızda hem ülkede "biz" olabilmek dileğiyle...
Ekleme Tarihi: 27 Ağustos 2022 - Cumartesi

Merkür Terazi Burcunda Eski Sevgililer Dönüyor.

Merkür terazi burcunda

"Eski sevgililer dönüyor" 

 

 

İletişim gezegeni Merkür terazi seyahatine başladı. 29 Ekim'e kadar bu burçta olacak. Merkür 9 Eylül'de retro hareketine başlayacak ve başak burcuna gerileyecek. 3 Ekim'de  retrosu bitecek. Merkür terazi burcunda hukuk, adalet ve ilişkiler konusunda hareket getirecek. Merkür terazi seyahati boyunca hukuk kararlarını konuşacağız. Adaletin sağlanması (ya da sağlanmaması) gündemimizi meşgul edecek. Ses getiren kararlar olacak. Retro döneminde bazı kararlardan dönülebilir ya da çok yanlış kararlar alınabilir. Hukuk faciası diyeceğimiz kararlara imza atılabilir (hiç atılmıyordu). 29 Ekim'e kadar bir gündemimiz gündemimiz suç ve ceza! 

Terazi anlaşmalarla ilişkilidir. Ülkemizde ses getiren anlaşmalar yapılabilir. Mars'ın da ülkenin 12.evinde seyahat ettiğini düşününce kapalı kapılar ardında hangi anlaşmalar, yazışmalar yapıldı öğrenebiliriz. 
"İki kişinin bildiği sır değildir! " 

Terazi burcu ilişkileri de temsil ediyor. Başta retrosu olmak üzere 29 Ekim'e kadar ilkokul aşkınız bile yazabilir. Dm'ler eski flörtlerle dolabilir. Eski sorunlar gündeme gelebilir. Normalde retroyla gelen metroyla gider deriz ama ben bu retroda geleni (tabi hepsini değil, sizde en değerli olanı) değerlendirmenizi önereririm. Seneye ay düğümleri koç /terazi aksına geçince bol bol düğün yapacağız. Biri de siz olursunuz belki. 
"Beni affeder misin, bakar mısın yüzüme, güvenir misin yeniden? " 

Ülkemizin dördüncü evi terazi. Muhalefeti konuşacağız. Altılı masa dağılabilir. Aralarında anlaşmazlıklar çıkabilir . İşbirlikleri bozulabilir. 29 Ekim'e kadar muhalefet konuşulacak. Ülke yeni yaşına Güneş tutulmasıyla girecek. 25 Ekim'de bir tutulma var Güneş’imizin üzerinde. Yeni anlaşmalarla yeni sayfa açıp, yeni yol hartiası çıkarılabilir. Bu vatan kendi için fedakarlık yapan vatanseverlerin omuzlarında yükselecek. O masaya yumruğunu vuran kim olur dersiniz? 

"Ulusun bağımsızlığını, yine ulusun kesin kararı ve direnişi kurtaracaktır." 

Retro döneminde önemli kararlar almayın. Retronun bitmesini bekleyin. Her retro gibi bunda da iletişim cihazları, elektronik aletler bozulabilir. Bilgileri yedeklemeyi unutmayın. Mesaj gönderirken iki kez kontrol edin. Düşünmeden ettiğiniz sözler başınıza iş açabilir. İki düşünüp bir konuşma zamanı. Bu dönem evlenme teklifleri de gelebilir ama ciddi adım için retro bitimini bekleyin. Mükemmel ilişki yoktur. Tarafların benliği aşıp biz olmayı başardığı ilişkiler yürür. Olaylara iki tarafından da bakın. Kendi hatalarınızı da görün. 
Hem özel hayatlarımızda hem ülkede "biz" olabilmek dileğiyle...

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.