ABB
Betül AYDIN
Köşe Yazarı
Betül AYDIN
 

Terazi'nin yeniayı

26 Eylül’de terazi burcunun ikinci derecesinde bir yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçlar, adım atmak, başlamak, yeni durumlar demektir. Terazi burcu ilişkiler, anlaşmalar, işbirlikleri, adalet konularını içerir.  An haritasında yeniay dördüncü evde gerçekleşecek. Haritanın yükseleni yengeç. Yani bu yeniayda temel konumuz aile, evlilik, yeni yuva kurma, vatan ve hukuk meseleleri olacak.  Yeniayda çoğumuz yeni yuva kurma kararı alırken, bazılarımız da soluğu mahkemede alıp yol ayrımına gidebilir. Bazılarımızda beklemediğimiz bir dava, mahkeme olayı gündeme gelebilir. Yeniayda birçokları evlilik teklifi alacaktır.  Merkür retro zaten eski sevgililerin dönme zamanı. Bu sefer gerçekten pişman olmuş ve yuva kurma teklifiyle gelebilir exler. Plüto haritanın yedinci evinde konumlanmış. İlişkilerimizi dönüştürecektir. Plüto, Venüs ile üçgen açıda. Sağlam temellere otursun isteyeceğiz.  Ancak haritada yine bize uyarılar var. Venüs Neptün karşıtlığı fazla hayalperest davranabileceğimizi gösterirken, Merkür’ün Neptün ile karşıt açıda olması kandırılmaya açık olacağımıza işaret ediyor.  Şu an bir ilişki arayışında ve ihtiyacında olacağımız için gelen teklifleri gözü kapalı kabul etmeye, söylenen her şeye inanmaya meyilli olacağız. Ancak ne diyorduk? Merkür retroda büyük kararlar alınmaz. Pembe gözlükleri çıkarıp duruma öyle bakmalıyız.  Duygularımızı abartarak gösterebileceğimiz bir dönem. Kendimizi de dev aynasında göreceğimiz zamanlar. Kaf dağından inip olaylara gerçekçi yaklaşmamız gerekiyor. Mars 12.evden uyarıyor bizi. "Arkandan iş çevriliyor olabilir!"  Bir karar alırken en azından retro bitene kadar düşünmeliyiz. Mantığı devreye sokabilmeliyiz. Gözden kaçırdıklarımız canımızı sıkabilir. Doğru mantıkla yaklaşmadığımız her olayda sıkıntı ve krizler yaşama ihtimalimiz var.  Dünyada hukuk alanında alınan kararlar gündemde olacaktır. Ancak Mars retrosu geliyor. Alınan her yanlış karar, yapılan yanlış eylem ters tepecek. Bedel ödeyecek yapanlar.  Ülkemizde ise muhalefet alanında yeni işbirlikleri ilan edilebilir. Ancak sonrasında pişman olunacak ya da dönülecek kararlar olabilir. Türkiye için oldukça önemli bir yeniay. Yaptığımız anlaşmalar, arabuluculuk faaliyetleri konuşulacaktır.  Halkta tepkiye neden olacak olaylar yaşanması muhtemel. Halk, artık söz bizde deyip sesini yükseltecektir.  Yeniayıb sabian sembolü "Yeni bir gün ağarmış, her şey değişmiş." Bunun üzerinde özellikle durmak istiyorum. Yeniayın sembolünün yenilik ve değişim olması oldukça manidar.  Hem ülkemizde hem dünyada hem de bireysel hayatlarımızda bir şeyler değişecek. Akrep tutulması öncesi süreç hızlanacak. Yeni sayfalar açacağız, dönüşecek, değişeceğiz.  Güzellik getirmesi dileğiyle
Ekleme Tarihi: 26 Eylül 2022 - Pazartesi

Terazi'nin yeniayı

26 Eylül’de terazi burcunun ikinci derecesinde bir yeniay meydana geliyor. Yeniaylar yeni başlangıçlar, adım atmak, başlamak, yeni durumlar demektir. Terazi burcu ilişkiler, anlaşmalar, işbirlikleri, adalet konularını içerir. 

An haritasında yeniay dördüncü evde gerçekleşecek. Haritanın yükseleni yengeç. Yani bu yeniayda temel konumuz aile, evlilik, yeni yuva kurma, vatan ve hukuk meseleleri olacak. 

Yeniayda çoğumuz yeni yuva kurma kararı alırken, bazılarımız da soluğu mahkemede alıp yol ayrımına gidebilir. Bazılarımızda beklemediğimiz bir dava, mahkeme olayı gündeme gelebilir. Yeniayda birçokları evlilik teklifi alacaktır. 

Merkür retro zaten eski sevgililerin dönme zamanı. Bu sefer gerçekten pişman olmuş ve yuva kurma teklifiyle gelebilir exler. Plüto haritanın yedinci evinde konumlanmış. İlişkilerimizi dönüştürecektir. Plüto, Venüs ile üçgen açıda. Sağlam temellere otursun isteyeceğiz. 

Ancak haritada yine bize uyarılar var. Venüs Neptün karşıtlığı fazla hayalperest davranabileceğimizi gösterirken, Merkür’ün Neptün ile karşıt açıda olması kandırılmaya açık olacağımıza işaret ediyor. 

Şu an bir ilişki arayışında ve ihtiyacında olacağımız için gelen teklifleri gözü kapalı kabul etmeye, söylenen her şeye inanmaya meyilli olacağız. Ancak ne diyorduk? Merkür retroda büyük kararlar alınmaz. Pembe gözlükleri çıkarıp duruma öyle bakmalıyız. 

Duygularımızı abartarak gösterebileceğimiz bir dönem. Kendimizi de dev aynasında göreceğimiz zamanlar. Kaf dağından inip olaylara gerçekçi yaklaşmamız gerekiyor. Mars 12.evden uyarıyor bizi. "Arkandan iş çevriliyor olabilir!" 

Bir karar alırken en azından retro bitene kadar düşünmeliyiz. Mantığı devreye sokabilmeliyiz. Gözden kaçırdıklarımız canımızı sıkabilir. Doğru mantıkla yaklaşmadığımız her olayda sıkıntı ve krizler yaşama ihtimalimiz var. 

Dünyada hukuk alanında alınan kararlar gündemde olacaktır. Ancak Mars retrosu geliyor. Alınan her yanlış karar, yapılan yanlış eylem ters tepecek. Bedel ödeyecek yapanlar. 

Ülkemizde ise muhalefet alanında yeni işbirlikleri ilan edilebilir. Ancak sonrasında pişman olunacak ya da dönülecek kararlar olabilir. Türkiye için oldukça önemli bir yeniay. Yaptığımız anlaşmalar, arabuluculuk faaliyetleri konuşulacaktır. 

Halkta tepkiye neden olacak olaylar yaşanması muhtemel. Halk, artık söz bizde deyip sesini yükseltecektir. 

Yeniayıb sabian sembolü "Yeni bir gün ağarmış, her şey değişmiş." Bunun üzerinde özellikle durmak istiyorum. Yeniayın sembolünün yenilik ve değişim olması oldukça manidar. 

Hem ülkemizde hem dünyada hem de bireysel hayatlarımızda bir şeyler değişecek. Akrep tutulması öncesi süreç hızlanacak. Yeni sayfalar açacağız, dönüşecek, değişeceğiz. 
Güzellik getirmesi dileğiyle

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.