ABB

4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde!

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.12.2023 - 15:43, Güncelleme: 27.12.2023 - 19:20
 

4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde!

TBMM'de Kabul Edilen Torba Yasa İle Çalışan Emeklilere Bir Defaya Mahsus 5 Bin Lira İkramiye Yolda!
İktidarın hazırladığı ekonomiye dair 86 maddelik torba yasanın, çalışan emeklilere Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel tek seferlik beş bin lira ikramiye verilmesini öngören 55. maddesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi. Düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödeme takvimini açıklayacak. Böylece çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye için ödeme yapılacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyenin Resmi Gazete’de yayımlanmasının peşinden en kısa sürede çalışan emeklilere ödeneceğini söyledi. Işıkhan, “Bakanlık olarak çalışmalarımızı hazırladık. Resmi Gazete’ye çıkar çıkmaz en kısa sürede ödenir. Biz hazırlıklarımızı yaptık” dedi. Düzenlemeyle 4 milyon 680 bin emekli ikramiye yararlanacak. "Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde!" haberi, 27 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 27 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde! haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde! 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.
TBMM'de Kabul Edilen Torba Yasa İle Çalışan Emeklilere Bir Defaya Mahsus 5 Bin Lira İkramiye Yolda!

İktidarın hazırladığı ekonomiye dair 86 maddelik torba yasanın, çalışan emeklilere Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel tek seferlik beş bin lira ikramiye verilmesini öngören 55. maddesi TBMM Genel Kurulu’nda kabul edildi.

Düzenlemenin Resmi Gazete’de yayımlanmasıyla birlikte, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ödeme takvimini açıklayacak. Böylece çalışan emeklilere 5 bin liralık ikramiye için ödeme yapılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ikramiyenin Resmi Gazete’de yayımlanmasının peşinden en kısa sürede çalışan emeklilere ödeneceğini söyledi. Işıkhan, “Bakanlık olarak çalışmalarımızı hazırladık. Resmi Gazete’ye çıkar çıkmaz en kısa sürede ödenir. Biz hazırlıklarımızı yaptık” dedi.

Düzenlemeyle 4 milyon 680 bin emekli ikramiye yararlanacak.

"Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde!" haberi, 27 Aralık 2023 tarihinde yazılmıştır. 27 Aralık 2023 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde! haberi 2023 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Çalışan Emeklilere 5 Bin Lira İkramiye: 4 Milyon 680 Bin Emekliye Müjde! 2023 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 27 Aralık 2023 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.