ABB

ABB'den 6 Ocakta Büyük Konser!

ANKARA 02.01.2024 - 15:48, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:48
 

ABB'den 6 Ocakta Büyük Konser!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Atatürk'ün en sevdiği şarkılar seslendirilecek.
Ankara Büyükşehir Belediyesi konser etkinliklerine devam ediyor. ABB'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün sevdiği şarkıların seslendirileceği bir konser düzenlenecek. ( Ankara Haber )  ATATÜRK SPOR SALONUNDA YAPILACAK Gerçekleşecek olan konserde sevilen sanatçılar Göksel, Osman Şahin ve Tarık Tırıl başkentlilerle buluşacak. Konser, 6 Ocak 19.30 Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Tüm Ankaralıların davetli olduğu konserde Atatürk'ün en sevdiği şarkılar çalınıp, söylenecek. ( Tarafsız ) 
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Atatürk'ün en sevdiği şarkılar seslendirilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi konser etkinliklerine devam ediyor. ABB'nin sosyal medya hesabı üzerinden yapılan paylaşımda  Gazi Mustafa Kemal Atatürk ün sevdiği şarkıların seslendirileceği bir konser düzenlenecek. ( Ankara Haber ) 

ATATÜRK SPOR SALONUNDA YAPILACAK

Gerçekleşecek olan konserde sevilen sanatçılar Göksel, Osman Şahin ve Tarık Tırıl başkentlilerle buluşacak. Konser, 6 Ocak 19.30 Atatürk Spor Salonunda yapılacak. Tüm Ankaralıların davetli olduğu konserde Atatürk'ün en sevdiği şarkılar çalınıp, söylenecek. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.