ABB

ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.04.2024 - 20:14, Güncelleme: 27.04.2024 - 20:19
 

ABB'den yarın için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı!

Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralı vatandaşlar için beklenen olumsuz hava şartlarına karşı uyarılar yapıldı.
Ankara il geneli için yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından meteorolojik uyarı yayımlandı. Bu uyarıya göre Ankara'da yarın gün içerisinde kuvvetli sağanak yağışın hakim olacağı belirtilmişti. Benzer uyarı bugün Ankara Valiliği tarafından da vatandaşlar için duyuruldu. ( Ankara Haber )  ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLAR İÇİN UYARI GELDİ! ABB - Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan benzer uyarının yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi de gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Yapılan bu uyarı şu şekilde verildi; GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ! "Meteoroloji'den yapılan açıklamada yarın (pazar günü) öğle saatlerinden, akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir. Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz halinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını rica ederiz." Yapılan açıklamalara göre beklenen olumsuz hava şartlarını 28 Nisan 2024 saat 12:00 ile 28 Nisan saat 21:00 arasında etkili olacağı ifade edildi. Ankara il geneli için yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından meteorolojik uyarı yayımlandı. Bu uyarıya göre Ankara'da yarın gün içerisinde kuvvetli sağanak yağışın hakim olacağı belirtilmişti. Benzer uyarı bugün Ankara Valiliği tarafından da vatandaşlar için duyuruldu. ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLAR İÇİN UYARI GELDİ! Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan benzer uyarının yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi de gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Yapılan bu uyarı şu şekilde verildi;  
Bugün Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden Ankaralı vatandaşlar için beklenen olumsuz hava şartlarına karşı uyarılar yapıldı.

Ankara il geneli için yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından meteorolojik uyarı yayımlandı. Bu uyarıya göre Ankara'da yarın gün içerisinde kuvvetli sağanak yağışın hakim olacağı belirtilmişti. Benzer uyarı bugün Ankara Valiliği tarafından da vatandaşlar için duyuruldu. ( Ankara Haber

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLAR İÇİN UYARI GELDİ!

ABB - Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan benzer uyarının yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi de gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Yapılan bu uyarı şu şekilde verildi;

GÖK GÜRÜLTÜLÜ SAĞANAK YAĞIŞ!

"Meteoroloji'den yapılan açıklamada yarın (pazar günü) öğle saatlerinden, akşam saatlerine kadar kuvvetli gök gürültülü sağanak yağış ve buna bağlı olarak su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar beklenmektedir.

Büyükşehir Belediyemiz tüm ekipleriyle teyakkuz halinde olup; vatandaşlarımızın da yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını rica ederiz."

Yapılan açıklamalara göre beklenen olumsuz hava şartlarını 28 Nisan 2024 saat 12:00 ile 28 Nisan saat 21:00 arasında etkili olacağı ifade edildi.

Ankara il geneli için yarın beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından meteorolojik uyarı yayımlandı. Bu uyarıya göre Ankara'da yarın gün içerisinde kuvvetli sağanak yağışın hakim olacağı belirtilmişti. Benzer uyarı bugün Ankara Valiliği tarafından da vatandaşlar için duyuruldu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN VATANDAŞLAR İÇİN UYARI GELDİ!

Bugün Ankara Valiliği tarafından yapılan benzer uyarının yanı sıra Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler çerçevesinde Ankara Büyükşehir Belediyesi de gök gürültülü sağanak yağışa karşı uyarıda bulundu. Yapılan bu uyarı şu şekilde verildi;

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.