ABB

ABB'nin Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

ANKARA 18.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 18.01.2024 - 14:42
 

ABB'nin Mamak Kentsel Dönüşüm Projesinde Anahtar Teslim Töreni Yapıldı

Mansur Yavaş ve bir çok belediye başkanının da katılımıyla Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel projesi tapu dağıtım ve anahtar teslim töreni düzenlendi
Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehirde yapılan en önemli çalışmalardan birisi olarak görülen Yeni Mamak ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugün vatandaşlar ve şehrin yöneticilerinin katılımlarıyla bir tören düzenlendi. Ankara Haber - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ta düzenlenen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap Teslim Töreni'ne katıldı. Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Belediye Başkanı Fethi Yaşar  Çankaya ilçesi Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Elmadağ İlçesi Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ında katıldığı törende konuşan Yavaş projeye verdiği önemden bahsetti.   "EN BÜYÜK PROJE BUDUR" Başkan Mansur Yavaş Mamak yapılan bu projenin kendisi için ne kadar önemli olduğu ile ilgili “Hani ne projen var? Ne projen var? diyorlar ya benim projem Mamak’taki ve Ankara’nın diğer bölgelerinde bütün hak sahiplerine olan borcumuzu ödemek. En büyük proje budur" şeklinde konuştu. Şehir halkına yönelik hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Zaman zaman soruyorlar herkese böyle destek oluyorsunuz, evet destek olmaya da devam edeceğiz. Borcumuzu ödeyeceğiz çünkü harcadığımız para sizlerden aldığımız para. Ankara halkından aldığımız parayı Ankaralıya harcamaya devam edeceğiz" dedi.   HAK SAHİPLERİNE KONUTLARI TESLİM EDİLMEYE DEVAM EDECEK 2020 yılı itibariyle Mamak ilçesinde yer alan Dutluk, Derbent ve Araplar Bölgesinde 4, 5 ve 6. etap çalışmaları hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışmaları başlatılmış ve geçtiğimiz Ağustos ayında atılan temeller sonrası inşaat sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi için gerekli adımlar atılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin süreci ile yakından ilgilendiği projede hak sahiplerine konutlarının en kısa sürede teslim edilmesi için tüm çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığında bölgedeki vatandaşların çok daha uzun yıllar boyunca çok daha refah bir ortamda, evlerinde güvenli ve rahat bir şekilde yaşaması hedefleniyor. ( Tarafsız ) 
Mansur Yavaş ve bir çok belediye başkanının da katılımıyla Ankara'nın Mamak ilçesinde kentsel projesi tapu dağıtım ve anahtar teslim töreni düzenlendi

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve şehirde yapılan en önemli çalışmalardan birisi olarak görülen Yeni Mamak ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında bugün vatandaşlar ve şehrin yöneticilerinin katılımlarıyla bir tören düzenlendi.

Ankara Haber - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ta düzenlenen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 5. Etap Teslim Töreni'ne katıldı. Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Belediye Başkanı Fethi Yaşar  Çankaya ilçesi Belediye Başkanı Alper Taşdelen ve Elmadağ İlçesi Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın ında katıldığı törende konuşan Yavaş projeye verdiği önemden bahsetti.

 

"EN BÜYÜK PROJE BUDUR"

Başkan Mansur Yavaş Mamak yapılan bu projenin kendisi için ne kadar önemli olduğu ile ilgili “Hani ne projen var? Ne projen var? diyorlar ya benim projem Mamak’taki ve Ankara’nın diğer bölgelerinde bütün hak sahiplerine olan borcumuzu ödemek. En büyük proje budur" şeklinde konuştu.

Şehir halkına yönelik hizmetlerine devam edeceklerini ifade eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş “Zaman zaman soruyorlar herkese böyle destek oluyorsunuz, evet destek olmaya da devam edeceğiz. Borcumuzu ödeyeceğiz çünkü harcadığımız para sizlerden aldığımız para. Ankara halkından aldığımız parayı Ankaralıya harcamaya devam edeceğiz" dedi.

 

HAK SAHİPLERİNE KONUTLARI TESLİM EDİLMEYE DEVAM EDECEK

2020 yılı itibariyle Mamak ilçesinde yer alan Dutluk, Derbent ve Araplar Bölgesinde 4, 5 ve 6. etap çalışmaları hızlı bir şekilde bitirilmesi için çalışmaları başlatılmış ve geçtiğimiz Ağustos ayında atılan temeller sonrası inşaat sürecinin hızlı bir şekilde ilerlemesi için gerekli adımlar atılmıştı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin süreci ile yakından ilgilendiği projede hak sahiplerine konutlarının en kısa sürede teslim edilmesi için tüm çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor.

Kentsel dönüşüm projeleri tamamlandığında bölgedeki vatandaşların çok daha uzun yıllar boyunca çok daha refah bir ortamda, evlerinde güvenli ve rahat bir şekilde yaşaması hedefleniyor. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.