ABB

Ak Parti 18 Ocak'ta Adaylarını Tanıtacak!

POLİTİKA 17.01.2024 - 15:22, Güncelleme: 17.01.2024 - 15:30
 

Ak Parti 18 Ocak'ta Adaylarını Tanıtacak!

Ankara adayını kentte açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmende heyecan yaratmıştı. Bu çerçevede AK Parti'nin Ankara adayını hangi tarihte açıklayacağı da belli oldu.
31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için adayların hazırlıkları devam ederken bir yandan da partilerin aday açıklamaları takip ediliyor. Ankara da seçin hazırlıkları devam ederken AK Parti nin Ankara adayını açıklayacağı tarih ve isim de merak ediliyor.  Seçim Haber - İstanbul Büyükşehir Belediyesi için eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum aday gösterilirken AK Parti nin Ankara adayı da merak konusu olmuştu. AK Parti nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara adayını Ankara'da açıklayacağını dile getirmişti. Bu çerçevede detaylar da belli oldu.  AK PARTİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken partilerin büyükşehir belediye başkan adayları da açıklanmaya devam ediyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Murat Kurum olarak açıklandığı ilk tanıtım toplantısı 7 Ocak'ta yapılırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının tanıtılacağı ikinci toplantının ise 14 Ocak'ta yapılması planlanıyordu. Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerimizin şehit olması sebebiyle bu toplantı ertelenmişti. AK Parti tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'da açıklanacağı öğrenildi. AK Parti nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'da  ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak. ( Tarafsız ) 
Ankara adayını kentte açıklayacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçmende heyecan yaratmıştı. Bu çerçevede AK Parti'nin Ankara adayını hangi tarihte açıklayacağı da belli oldu.

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimler için adayların hazırlıkları devam ederken bir yandan da partilerin aday açıklamaları takip ediliyor. Ankara da seçin hazırlıkları devam ederken AK Parti nin Ankara adayını açıklayacağı tarih ve isim de merak ediliyor. 

Seçim Haber - İstanbul Büyükşehir Belediyesi için eski Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum aday gösterilirken AK Parti nin Ankara adayı da merak konusu olmuştu. AK Parti nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayını duyuran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara adayını Ankara'da açıklayacağını dile getirmişti. Bu çerçevede detaylar da belli oldu. 

AK PARTİ ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken partilerin büyükşehir belediye başkan adayları da açıklanmaya devam ediyor. AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Murat Kurum olarak açıklandığı ilk tanıtım toplantısı 7 Ocak'ta yapılırken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının tanıtılacağı ikinci toplantının ise 14 Ocak'ta yapılması planlanıyordu. Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerimizin şehit olması sebebiyle bu toplantı ertelenmişti. AK Parti tarafından yapılan son dakika açıklaması ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'da açıklanacağı öğrenildi. AK Parti nin ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'da   ATO Kongre Merkezi'nde yapılacak. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.