ABB

AK Parti Ankara İl Başkanı Üye Rekorunu Duyurdu!

ANKARA 02.01.2024 - 14:42, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:52
 

AK Parti Ankara İl Başkanı Üye Rekorunu Duyurdu!

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. Bu başarıyı sosyal medyada gündeme taşıyan İl Başkanı Hakan Han Özcan, 2024'ün ilk rekorunu duyurdu.
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan üye sayısındaki artışın ülkenin müreffeh seviyeye ulaşması için verdikleri mücadeleye destek olduğunu belirterek yeni üye olanlara teşekkür etti.   TOPLAMDA 120,316 YENİ ÜYE KAZANDI AK Parti Ankara İl Başkanlığı, sadece Ankara'da 2023 yılında toplamda 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye genelinde bir kez daha birincilik elde etti. Toplam üye sayısı Ankara'da 875,000'e ulaştı. ( Ankara Haber )  AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında Ankara'dan 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. Bu rekora ulaşan AK Parti Ankara İl Başkanlığı, toplamda 875,000 üye sayısına ulaştı. Hakan Han Özcan, 6 yıldır yürüttüğü AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevinde, partinin Ankara'da büyüme ve güçlenme çabalarının meyvesini 2023 yılında elde ettiklerini belirtti. Özcan, teşkilatların yoğun çabası ve sıkı çalışmalar sonucunda elde edilen başarıyla birlikte Türkiye'nin daha müreffeh bir seviyeye ulaşması için verdikleri mücadeleye yeni üye katılımlarıyla destek olduklarını ifade etti. "ANKARA BİZİM HEPİMİZİN DİYENE KADAR DURMAK YOK" AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkenin bölgesinde ve dünya genelinde etkili olması için yoğun çalıştıklarını belirtti. 21 yılda Türkiye'nin büyük atılımlar yaptığını ve çeşitli zorlukları aştığını vurgulayan Özcan, Gezi kalkışması, 15 Temmuz darbe girişimi ve ekonomiye yönelik operasyonlara rağmen milletin demokrasiye ve istikrara olan inancını 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimlerle bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Özcan, bu sürecin sadece bir sayı değil, ortak bir çabanın ürünü olduğunu ve Ankara'nın hep birlikte büyüyen bir aile olduğunu vurgulayarak, "Ankara bizim hepimizin diyene kadar durmak yok" dedi. ''3 AY SONRA HAK ETTİKLERİ BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAKLAR'' Özcan, AK Parti'nin Türkiye'nin Siyonist ve emperyalist güçlerden arınmasından rahatsız olanların oyunlarına rağmen Türk Milleti'nden aldığı güç ve destekle, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozarak güvenle yoluna devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin yüzyılı vizyonu ile yeni bir döneme girdiği belirten Özcan, AK Parti'nin de vatandaşların teveccühüne layık olmaya devam ettiğini ifade etti. Özcan, metinde yerel seçimlere de değinerek, 3 ay sonra gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Ankara'ya hizmet etmeyen ve algı oyunları ile sosyal medya belediyeciliği yapanların genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir hezimet yaşayacaklarına inandığını ifade eden Özcan, 3 ay sonra hemşerilerin hak ettikleri hizmet ve eser belediyeciliğine kavuşacaklarını umduğunu belirtti. ( Tarafsız )   
AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. Bu başarıyı sosyal medyada gündeme taşıyan İl Başkanı Hakan Han Özcan, 2024'ün ilk rekorunu duyurdu.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan üye sayısındaki artışın ülkenin müreffeh seviyeye ulaşması için verdikleri mücadeleye destek olduğunu belirterek yeni üye olanlara teşekkür etti.

 

TOPLAMDA 120,316 YENİ ÜYE KAZANDI

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, sadece Ankara'da 2023 yılında toplamda 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye genelinde bir kez daha birincilik elde etti. Toplam üye sayısı Ankara'da 875,000'e ulaştı. ( Ankara Haber

AK Parti Ankara İl Başkanlığı, 2023 yılında Ankara'dan 120,316 yeni üye kazanarak Türkiye birincisi oldu. Bu rekora ulaşan AK Parti Ankara İl Başkanlığı, toplamda 875,000 üye sayısına ulaştı. Hakan Han Özcan, 6 yıldır yürüttüğü AK Parti Ankara İl Başkanlığı görevinde, partinin Ankara'da büyüme ve güçlenme çabalarının meyvesini 2023 yılında elde ettiklerini belirtti. Özcan, teşkilatların yoğun çabası ve sıkı çalışmalar sonucunda elde edilen başarıyla birlikte Türkiye'nin daha müreffeh bir seviyeye ulaşması için verdikleri mücadeleye yeni üye katılımlarıyla destek olduklarını ifade etti.

"ANKARA BİZİM HEPİMİZİN DİYENE KADAR DURMAK YOK"

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde ülkenin bölgesinde ve dünya genelinde etkili olması için yoğun çalıştıklarını belirtti. 21 yılda Türkiye'nin büyük atılımlar yaptığını ve çeşitli zorlukları aştığını vurgulayan Özcan, Gezi kalkışması, 15 Temmuz darbe girişimi ve ekonomiye yönelik operasyonlara rağmen milletin demokrasiye ve istikrara olan inancını 14 Mayıs ve 28 Mayıs'taki seçimlerle bir kez daha gösterdiğini ifade etti. Özcan, bu sürecin sadece bir sayı değil, ortak bir çabanın ürünü olduğunu ve Ankara'nın hep birlikte büyüyen bir aile olduğunu vurgulayarak, "Ankara bizim hepimizin diyene kadar durmak yok" dedi.

''3 AY SONRA HAK ETTİKLERİ BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAKLAR''

Özcan, AK Parti'nin Türkiye'nin Siyonist ve emperyalist güçlerden arınmasından rahatsız olanların oyunlarına rağmen Türk Milleti'nden aldığı güç ve destekle, Türkiye üzerinde oynanan oyunları bozarak güvenle yoluna devam ettiğini vurguladı. Ayrıca, Türkiye'nin yüzyılı vizyonu ile yeni bir döneme girdiği belirten Özcan, AK Parti'nin de vatandaşların teveccühüne layık olmaya devam ettiğini ifade etti.

Özcan, metinde yerel seçimlere de değinerek, 3 ay sonra gerçekleştirilecek olan seçimlerin önemine vurgu yaptı. Ankara'ya hizmet etmeyen ve algı oyunları ile sosyal medya belediyeciliği yapanların genel seçimlerde olduğu gibi büyük bir hezimet yaşayacaklarına inandığını ifade eden Özcan, 3 ay sonra hemşerilerin hak ettikleri hizmet ve eser belediyeciliğine kavuşacaklarını umduğunu belirtti. ( Tarafsız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.