ABB

Ak Parti'nin Sloganı Hazır!

POLİTİKA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.01.2024 - 14:33, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:33
 

Ak Parti'nin Sloganı Hazır!

AK Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere hangi sloganla çıkacağı belli oldu.
AK Parti  "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik AK Parti 'dir" sloganıyla vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarına odaklanan parti, kampanya çalışmalarına da hız verdi. Siyasi Haber - Seçim takvimi çerçevesinde propaganda sürecini başlatmayı planlayan AK Parti, vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi ilkesi etrafında "Gerçek Belediyecilik" markasını ön plana çıkaracak. Parti, kullanılacak ana sloganı olarak "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" ifadesini belirledi. Aday tanıtım sürecine ilişkin olarak 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor. Bu çerçevede, İstanbul başta olmak üzere bir grup büyükşehir belediye başkan adayının 7 Ocak'ta açıklanması planlanıyor. Aynı zamanda, 15 Ocak'ta ise AK Parti'nin toplamda 74 adayını, 28'i büyükşehir ve 46'sı büyükşehir statüsünde olmayan il belediye başkan adayını aynı anda duyurması planlanıyor. Aday tanıtımı için 7 Ocak takviminin işletilmesi durumunda bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtılması öngörülüyor. Diğer bir senaryoda ise 15 Ocak tarihinde adaylar, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek bir programla kamuoyuyla paylaşılacak. AK Parti'nin bu seçimde vurgulayacağı ana temalar arasında vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması, şehirlerin daha yaşanabilir hale getirilmesi ve gerçekleştirilecek belediyecilik projelerinin önemli bir yer tutması bekleniyor. ( Tarafsız ) 
AK Parti'nin, 31 Mart 2024'te yapılacak olan yerel seçimlere hangi sloganla çıkacağı belli oldu.

AK Parti  "Türkiye bilir, gerçek belediyecilik  AK Parti 'dir" sloganıyla vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Temayül yoklamasını tamamlayan ve aday tespit çalışmalarına odaklanan parti, kampanya çalışmalarına da hız verdi.

Siyasi Haber - Seçim takvimi çerçevesinde propaganda sürecini başlatmayı planlayan AK Parti, vatandaşların mutluluğu ve yaşam kalitesinin yükseltilmesi ilkesi etrafında "Gerçek Belediyecilik" markasını ön plana çıkaracak. Parti, kullanılacak ana sloganı olarak "Türkiye bilir gerçek belediyecilik AK Parti'dir" ifadesini belirledi.

Aday tanıtım sürecine ilişkin olarak 7 ve 15 Ocak tarihleri üzerinde duruluyor. Bu çerçevede, İstanbul başta olmak üzere bir grup büyükşehir belediye başkan adayının 7 Ocak'ta açıklanması planlanıyor. Aynı zamanda, 15 Ocak'ta ise AK Parti'nin toplamda 74 adayını, 28'i büyükşehir ve 46'sı büyükşehir statüsünde olmayan il belediye başkan adayını aynı anda duyurması planlanıyor.

Aday tanıtımı için 7 Ocak takviminin işletilmesi durumunda bazı büyükşehir belediye başkan adaylarının Haliç Kongre Merkezi'nde tanıtılması öngörülüyor. Diğer bir senaryoda ise 15 Ocak tarihinde adaylar, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenecek bir programla kamuoyuyla paylaşılacak.

AK Parti'nin bu seçimde vurgulayacağı ana temalar arasında vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması, şehirlerin daha yaşanabilir hale getirilmesi ve gerçekleştirilecek belediyecilik projelerinin önemli bir yer tutması bekleniyor. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.