ABB

Altındağ Belediyesi'nin Altınbis Akıllı Bisikler Sistemi Ankaralılara hizmet veriyor

ANKARA 02.01.2024 - 14:13, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:52
 

Altındağ Belediyesi'nin Altınbis Akıllı Bisikler Sistemi Ankaralılara hizmet veriyor

Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen akıllı bisiklet sistemi Altınbis vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü.
Ankara'nın Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde hizmet veren dijital akıllı bisiklet sistemi Altınbis Ankaralılar tarafından çok sevildi. Akıllı bisiklet sistemi, bisiklet sürüşünü daha keyifli hale getirerek kullanıcı sayısını hızla artırdı, şu anda aktif kullanıcı sayısı 36 bine ulaştı. ( Ankara Haber )  ANKARALILAR BU UYGULAMAYI ÇOK SEVDİ Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, 'Altınbis' uygulamasının büyük ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Millet Bahçesi'nde bisiklet kiralama uygulamasının ziyaretçilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Balcı, kiralama işlemini dijital platforma taşımanın işlemleri kolaylaştırdığını ve yoğunluğu hafiflettiğini belirtti. Altınbis uygulamasının vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını ve herkesin keyifle bisiklete binmesine olanak tanıdığını vurguladı. ( Tarafsız ) 
Altındağ Belediyesi tarafından hayata geçirilen akıllı bisiklet sistemi Altınbis vatandaşlar tarafından yoğun bir ilgi gördü.

Ankara'nın Altındağ Belediyesi tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde hizmet veren dijital akıllı bisiklet sistemi Altınbis Ankaralılar tarafından çok sevildi. Akıllı bisiklet sistemi, bisiklet sürüşünü daha keyifli hale getirerek kullanıcı sayısını hızla artırdı, şu anda aktif kullanıcı sayısı 36 bine ulaştı. ( Ankara Haber

ANKARALILAR BU UYGULAMAYI ÇOK SEVDİ

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, 'Altınbis' uygulamasının büyük ilgi görmesinden memnuniyet duyduklarını belirterek, Millet Bahçesi'nde bisiklet kiralama uygulamasının ziyaretçilerden büyük ilgi gördüğünü söyledi. Balcı, kiralama işlemini dijital platforma taşımanın işlemleri kolaylaştırdığını ve yoğunluğu hafiflettiğini belirtti. Altınbis uygulamasının vatandaşların hayatını kolaylaştırdığını ve herkesin keyifle bisiklete binmesine olanak tanıdığını vurguladı. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.