ABB

Ankara'da Suçlulara Dev Operasyon

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.12.2023 - 15:09, Güncelleme: 22.12.2023 - 15:09
 

Ankara'da Suçlulara Dev Operasyon

Ankara Valiliği tarafın yapılan açıklamada, Ankara'da aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan 862 kişi yakalandığı bilgisi paylaşıldı.
Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik Ankara'da operasyon düzenlendi.  Ankara Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik Ankara ili genelinde yapılan planlı operasyonların sonuçlarını paylaştı. Ankara Haber - Ankara genelinde15-21 Aralık tarihlerini kapsayan dönemde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; çeşitli suçlardan aranan 862 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi. Ankara genelinde15-21 Aralık 2023 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında; 20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3 şahıs 10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 22 şahıs  5-10 yıl arası hapis cezası olan 45 şahıs 5 yıla kadar hapis cezası olan 259 şahıs ve İfadeye yönelik aranan 533 şahıs olmak üzere, toplam 862 kişi yakalandı. ( Tarafsız ) 
Ankara Valiliği tarafın yapılan açıklamada, Ankara'da aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyon kapsamında çeşitli suçlardan aranan 862 kişi yakalandığı bilgisi paylaşıldı.

Kamu düzeninin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele kapsamında aranan şahısların yakalanmasına yönelik Ankara'da operasyon düzenlendi.  Ankara Valiliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik Ankara ili genelinde yapılan planlı operasyonların sonuçlarını paylaştı.

Ankara Haber - Ankara genelinde15-21 Aralık tarihlerini kapsayan dönemde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde; çeşitli suçlardan aranan 862 kişi yakalanarak adli makamlara teslim edildi.

Ankara genelinde15-21 Aralık 2023 tarihlerini kapsayan dönemde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığınca çeşitli suçlardan aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar neticesinde aralarında;

20 yıl ve üzeri hapis cezası olan 3 şahıs
10 yıl ve üzeri hapis cezası olan 22 şahıs 
5-10 yıl arası hapis cezası olan 45 şahıs
5 yıla kadar hapis cezası olan 259 şahıs
ve İfadeye yönelik aranan 533 şahıs olmak üzere, toplam 862 kişi yakalandı. ( Tarafsız

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.