ABB

Ankara'da Traş Fiyatları Değişti

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.01.2024 - 15:36, Güncelleme: 02.01.2024 - 15:51
 

Ankara'da Traş Fiyatları Değişti

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, asgari ücretinin artması, kira fiyatlarının yükselmesi, maliyetlerin artması ve birçok kalemde giderlerin olması sebebiyle tıraş ücretlerinde fiyat tarifesinin değiştiğini söyledi.
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yayınladığı zamlı tarife ile 2024 yılında geçerli olacak 'tıraş' ücretlerini duyurdu. TIRAŞ ÜCRETLERİNDE FİYAT TARİFESİ DEĞİŞTİ! Ankara Haber - Berber fiyatlarına yüzde 45 zam geldiğini açıklayan Kara, "Birinci sınıf berberlerde 310 lira, ikinci sınıf berberlerde 240 lira, üçüncü sınıf berberlerde ise 180 lira. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren berberler bu fiyat tarifesini uygulamaya başladı." dedi. Ankara'da 3 bin 500 tane berber dükkanı bulunduğunu belirten Başkan Kara, dükkanlarda çalışanlarla beraber 10 bine yakın berber bulunduğunu söyledi. MALİYETLER ARTTI! Asgari ücretinin artması, kira fiyatlarının yükselmesi, maliyetlerin artması ve birçok kalemde giderlerin olduğuna işaret eden Kara, şöyle konuştu: "Berberler zaten pandemiden (salgın) sonra iş potansiyeli giderek düştü. Son 1 buçuk yıldır da zamlarla esnaf boğuşuyor. Kredi borçlarını ödemeye çalışıyor. BAĞ-KUR'unu yatıramayan berberler var. BAĞ-KUR fiyatı da yükseldi. Zam yaptık. Ankara Berberler Odası olarak, yüzde 45'e yakın zam yaptık." ( Tarafsız ) 
Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezayi Kara, asgari ücretinin artması, kira fiyatlarının yükselmesi, maliyetlerin artması ve birçok kalemde giderlerin olması sebebiyle tıraş ücretlerinde fiyat tarifesinin değiştiğini söyledi.

Ankara Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yayınladığı zamlı tarife ile 2024 yılında geçerli olacak 'tıraş' ücretlerini duyurdu.

TIRAŞ ÜCRETLERİNDE FİYAT TARİFESİ DEĞİŞTİ!

Ankara Haber - Berber fiyatlarına yüzde 45 zam geldiğini açıklayan Kara, "Birinci sınıf berberlerde 310 lira, ikinci sınıf berberlerde 240 lira, üçüncü sınıf berberlerde ise 180 lira. 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren berberler bu fiyat tarifesini uygulamaya başladı." dedi.

Ankara'da 3 bin 500 tane berber dükkanı bulunduğunu belirten Başkan Kara, dükkanlarda çalışanlarla beraber 10 bine yakın berber bulunduğunu söyledi.

MALİYETLER ARTTI!

Asgari ücretinin artması, kira fiyatlarının yükselmesi, maliyetlerin artması ve birçok kalemde giderlerin olduğuna işaret eden Kara, şöyle konuştu:

"Berberler zaten pandemiden (salgın) sonra iş potansiyeli giderek düştü. Son 1 buçuk yıldır da zamlarla esnaf boğuşuyor. Kredi borçlarını ödemeye çalışıyor. BAĞ-KUR'unu yatıramayan berberler var. BAĞ-KUR fiyatı da yükseldi. Zam yaptık. Ankara Berberler Odası olarak, yüzde 45'e yakın zam yaptık." ( Tarafsız ) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.