ANKET

Ankaralılar dikkat! Gizli buzlanma olabilir

ANKARA 11.01.2024 - 12:25, Güncelleme: 11.01.2024 - 12:25
 

Ankaralılar dikkat! Gizli buzlanma olabilir

Ankara'da sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekildi. Ayrıca, buzlanma ve don olaylarına karşı da uyarıda bulunuldu.
Ankara da bugün hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden önemli bilgiler geldi. Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir gün geçmesi beklenirken, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekildi. Ayrıca, buzlanma ve don olaylarına karşı da uyarıda bulunuldu. ( Ankara Haber )  BUZLANMAYA DİKKAT Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ocak tarihinde Ankara için hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre, başkentte bugün bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Ancak, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekilirken, buzlanma ve don olaylarının da yaşanabileceği belirtildi. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor. Ankaralılar, gün boyunca dikkatli olmalı ve özellikle sabah ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma riskine karşı tedbirli olmalıdır. ( Hava Durumu )   ANKARA'DA BUGÜN HAVA NASIL? Ankara'da bugün hava parçalı bulutlu ancak sıcaklık gün içerisinde 3 dereceyi gösterirken akşam saatlerine karşı eksilere kadar düşecek. Önümüzdeki üç gün boyunca Başkentte soğuk ve kuru hava hakim olacak, sabah saatlerinde ise yollarda sis ve gizli buzlanmalar meydana gelebilir. Ankara'da sürücülerin buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. ( Tarafsız ) 
Ankara'da sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekildi. Ayrıca, buzlanma ve don olaylarına karşı da uyarıda bulunuldu.

Ankara da bugün hava durumu ile ilgili Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden önemli bilgiler geldi. Bölge genelinde parçalı ve çok bulutlu bir gün geçmesi beklenirken,
sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekildi. Ayrıca, buzlanma ve don olaylarına karşı da uyarıda bulunuldu. ( Ankara Haber ) 

BUZLANMAYA DİKKAT

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 11 Ocak tarihinde Ankara için hava durumu tahminlerini paylaştı. Buna göre, başkentte bugün bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu bir atmosfer hakim olacak. Ancak, sabah ve gece saatlerinde iç kesimlerde pus, yer yer sis olaylarına dikkat çekilirken, buzlanma ve don olaylarının da yaşanabileceği belirtildi. Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, rüzgarın genellikle kuzey ve kuzeybatı yönlerinden hafif, zaman zaman orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

Ankaralılar, gün boyunca dikkatli olmalı ve özellikle sabah ve gece saatlerinde oluşabilecek buzlanma riskine karşı tedbirli olmalıdır. ( Hava Durumu )

 

ANKARA'DA BUGÜN HAVA NASIL?

Ankara'da bugün hava parçalı bulutlu ancak sıcaklık gün içerisinde 3 dereceyi gösterirken akşam saatlerine karşı eksilere kadar düşecek. Önümüzdeki üç gün boyunca Başkentte soğuk ve kuru hava hakim olacak, sabah saatlerinde ise yollarda sis ve gizli buzlanmalar meydana gelebilir. Ankara'da sürücülerin buzlanmaya karşı dikkatli olmaları gerekmektedir. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.