ABB

AŞTİ Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

ANKARA 04.02.2024 - 23:14, Güncelleme: 04.02.2024 - 23:14
 

AŞTİ Yenileme Çalışmaları Tamamlandı

Ankara Büyükşehir Belediyesi AŞTİ'de yenileme çalışmasını tamamladı. Modern bir görünüm kazanan terminal vatandaşların beğenisini topladı.
Her gün on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği AŞTİ yenileme çalışmaları sonrası daha  modern ve konforlu bir alana dönüştürüldü. Kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi, gösteri salonu, modern büfeler,  nitelikli kullanım alanları vatandaşların hizmetine sunuldu. Ankara Haber - İkinci etap çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, AŞTİ’nin giden yolcu katındaki mevcut büfeler kaldırılarak yerlerine 26 büfe yapıldı. Boşaltılan gişe yerlerine ise 10 dükkân tahsis edildi.    Modern görünüm  başta öğrenciler olmak üzere şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Ankara Büyükşehir Belediyesi AŞTİ'de yenileme çalışmasını tamamladı. Modern bir görünüm kazanan terminal vatandaşların beğenisini topladı.

Her gün on binlerce vatandaşın ziyaret ettiği AŞTİ yenileme çalışmaları sonrası daha  modern ve konforlu bir alana dönüştürüldü.

Kütüphane, ders çalışma alanı, çocuk oyun alanı, toplantı salonları, sergi, gösteri salonu, modern büfeler,  nitelikli kullanım alanları vatandaşların hizmetine sunuldu.

Ankara Haber - İkinci etap çalışmalarının da tamamlanmasının ardından, AŞTİ’nin giden yolcu katındaki mevcut büfeler kaldırılarak yerlerine 26 büfe yapıldı. Boşaltılan gişe yerlerine ise 10 dükkân tahsis edildi. 


 

Modern görünüm  başta öğrenciler olmak üzere şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.