ABB

ATEM'den Ankara'daki Öğrencilere Barınma Desteği

ANKARA 22.08.2023 - 11:02, Güncelleme: 22.08.2023 - 11:08
 

ATEM'den Ankara'daki Öğrencilere Barınma Desteği

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam “Ankara'da ev tutmak isteyen üniversite gençliği, kiralık ev bulamazsanız ATEM'i arayın. Oda olarak yanınızda olacağız” dedi.
Ankara Haber - Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası ( ATEM ) Başkanı Hakan Akçam 'dan sevindiren açıklama geldi. Hakan Akçam “Ankara'da ev tutmak isteyen üniversite gençliğine sesleniyorum. Kiralık ev bulamazsanız ATEM 'i arayın. Sizin için kabus olan kiralık ev konusunda oda olarak yanınızda olacağız” dedi.  ATEM Başkanı Hakan Akçam, yüksek öğretimde öğrencilerin kabusu olan kiralık ev konusunun üniversiteler açılırken yeniden gündemde olduğuna dikkat çekerek, bu konuda Başkent Ankara'da kiralık ev arayan her bir üniversite öğrencisine destek olacaklarını ifade etti.  ATEM Seferber Ankara'da ATEM üyesi emlak danışmanları ile koordineli olarak üniversite gençliğinin barınma sorununun kabusa dönüşmemesi için seferber olacaklarını bildiren Başkan Hakan Akçam açıklamasında daha sonra şöyle dedi:  "Ankarada kiralık ev arayan üniversitelilere ATEM olarak destek olacağız. Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile üniversitelerimize kayıt hakkı kazanan gençlerimizi tebrik ediyorum. Görecekleri eğitimler neticesinde vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olarak aramıza katılıp, her alanda ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacaklarına şüphem yoktur. Ankara'mıza gelecek öğrencilerimize de şimdiden hoşgeldiniz diyorum.  “Önlemlerimizi Aldık”  Ankara emlak danışmanları olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Kiralık daire konusunda sorun yaşamamanız için tüm önlemlerimizi aldık. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı olarak sizin sorununuz bizim sorunumuz diyor, kiralık konut sıkıntılarınızı 0543 106 06 66 nolu telefona bildirmenizi bekliyoruz."  
Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam “Ankara'da ev tutmak isteyen üniversite gençliği, kiralık ev bulamazsanız ATEM'i arayın. Oda olarak yanınızda olacağız” dedi.

Ankara Haber - Başkent Ankara'da üniversite okuyacak öğrencilerin kabusu olan kiralık ev için Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası ( ATEM ) Başkanı Hakan Akçam 'dan sevindiren açıklama geldi.

Hakan Akçam “Ankara'da ev tutmak isteyen üniversite gençliğine sesleniyorum. Kiralık ev bulamazsanız ATEM 'i arayın. Sizin için kabus olan kiralık ev konusunda oda olarak yanınızda olacağız” dedi.  ATEM Başkanı Hakan Akçam, yüksek öğretimde öğrencilerin kabusu olan kiralık ev konusunun üniversiteler açılırken yeniden gündemde olduğuna dikkat çekerek, bu konuda Başkent Ankara'da kiralık ev arayan her bir üniversite öğrencisine destek olacaklarını ifade etti. 

ATEM Seferber

Ankara'da ATEM üyesi emlak danışmanları ile koordineli olarak üniversite gençliğinin barınma sorununun kabusa dönüşmemesi için seferber olacaklarını bildiren Başkan Hakan Akçam açıklamasında daha sonra şöyle dedi:  "Ankarada kiralık ev arayan üniversitelilere ATEM olarak destek olacağız. Yükseköğretim Kurumları Sınavı yerleştirme sonuçlarının açıklanması ile üniversitelerimize kayıt hakkı kazanan gençlerimizi tebrik ediyorum. Görecekleri eğitimler neticesinde vatanımıza ve milletimize hayırlı bireyler olarak aramıza katılıp, her alanda ülkemizin kalkınmasına yardımcı olacaklarına şüphem yoktur. Ankara'mıza gelecek öğrencilerimize de şimdiden hoşgeldiniz diyorum. 

“Önlemlerimizi Aldık” 

Ankara emlak danışmanları olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Kiralık daire konusunda sorun yaşamamanız için tüm önlemlerimizi aldık. Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı olarak sizin sorununuz bizim sorunumuz diyor, kiralık konut sıkıntılarınızı 0543 106 06 66 nolu telefona bildirmenizi bekliyoruz."

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.