Çankaya Belediyesi Kadınlara E-Ticaret Eğitimi Vermeye Başladı

ANKARA 14.05.2024 - 13:25, Güncelleme: 14.05.2024 - 13:25
 

Çankaya Belediyesi Kadınlara E-Ticaret Eğitimi Vermeye Başladı

Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile işsizliğe çözüm amaçlı hayata geçirdiği İş ve İstihdam Merkezinde kurs gören kadınlara E-ticaret eğitimi desteği de veriyor.
Çankaya Belediyesi  sosyal belediyecilik anlayışı ile işsizliğe çözüm amaçlı hizmetlerini sürdürüyor. İş ve istihdam Merkezi aracılığıyla İstihdam Garantili Mesleki eğitimler düzenleyen Çankaya Belediyesi kadınların meslek sahibi olmalarına ve gelir elde etmelerine destek veriyor. Kadınlar, Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi sayesinde sosyalleşirken bir yandan da ülke ve aile ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. ( Ankara Haber )  MESLEK EDİNDİRME VE GELİR KAPISI BİR ARADA E-Ticaret - İş ve İstihdam Merkezinde haftanın 5 günü toplamda 536 saat dikiş eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda ürettiklerini e-ticaret üzerinden satışını yapabilmek ya da kooperatifleşmek isteyenlere yol gösterici eğitim de verdi. Kooperatiflerin tanımı, ilkeleri, değerleri ve önemi, kooperatiflerde raporlama, kooperatiflerde yönetim ve kuruluş aşamasında gerekli detaylar konusunda bilgiler aktarıldı. Çankaya Belediyesi desteği ile hayallerini gerçekleştirme şansı yakalayan kadınlara e- ticaret eğitimi de Proje Yatırım Destek (PROYAD) Genel Başkanı Tevfik Fikret Cengiz tarafından verildi.  644 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANDI, 2.225 GİRİŞİMCİ ADAYI EĞİTİM ALDI Çankaya Belediyesinin İş ve İstihdam Merkezi bugüne kadar mesleki eğitimlerle, 644 iş arayan vatandaşın sertifika sahibi olarak özel sektörde faaliyet gösteren firmalarda istihdam edilmelerine destek verdi. Öte yandan Çankaya Belediyesi ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) arasında İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlığı altında toplam 2.225 girişimci adayı, 72 saatlik yoğun bir eğitime tabii tutuldu. Üniversite, lise ve ilköğretim mezunlarına yönelik açılan sınıflarda; işletme yönetimi teknikleri, pazarlama, finansal yönetim, stratejik planlama gibi konularda eğitim vererek, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerin kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarında yol gösterici oldu. ( Tarafsız ) 
Çankaya Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ile işsizliğe çözüm amaçlı hayata geçirdiği İş ve İstihdam Merkezinde kurs gören kadınlara E-ticaret eğitimi desteği de veriyor.

Çankaya Belediyesi  sosyal belediyecilik anlayışı ile işsizliğe çözüm amaçlı hizmetlerini sürdürüyor. İş ve istihdam Merkezi aracılığıyla İstihdam Garantili Mesleki eğitimler düzenleyen Çankaya Belediyesi kadınların meslek sahibi olmalarına ve gelir elde etmelerine destek veriyor. Kadınlar, Çankaya Belediyesi İş ve İstihdam Merkezi sayesinde sosyalleşirken bir yandan da ülke ve aile ekonomisine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor. ( Ankara Haber

MESLEK EDİNDİRME VE GELİR KAPISI BİR ARADA

E-Ticaret - İş ve İstihdam Merkezinde haftanın 5 günü toplamda 536 saat dikiş eğitimini başarıyla tamamlayan kursiyerlere eğitim sonunda ürettiklerini e-ticaret üzerinden satışını yapabilmek ya da kooperatifleşmek isteyenlere yol gösterici eğitim de verdi. Kooperatiflerin tanımı, ilkeleri, değerleri ve önemi, kooperatiflerde raporlama, kooperatiflerde yönetim ve kuruluş aşamasında gerekli detaylar konusunda bilgiler aktarıldı. Çankaya Belediyesi desteği ile hayallerini gerçekleştirme şansı yakalayan kadınlara e- ticaret eğitimi de Proje Yatırım Destek (PROYAD) Genel Başkanı Tevfik Fikret Cengiz tarafından verildi. 

644 KİŞİYE İSTİHDAM SAĞLANDI, 2.225 GİRİŞİMCİ ADAYI EĞİTİM ALDI

Çankaya Belediyesinin İş ve İstihdam Merkezi bugüne kadar mesleki eğitimlerle, 644 iş arayan vatandaşın sertifika sahibi olarak özel sektörde faaliyet gösteren firmalarda istihdam edilmelerine destek verdi. Öte yandan Çankaya Belediyesi ve KOSGEB (Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı) arasında İmzalanan işbirliği protokolü kapsamında Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi başlığı altında toplam 2.225 girişimci adayı, 72 saatlik yoğun bir eğitime tabii tutuldu.
Üniversite, lise ve ilköğretim mezunlarına yönelik açılan sınıflarda; işletme yönetimi teknikleri, pazarlama, finansal yönetim, stratejik planlama gibi konularda eğitim vererek, kendi işini kurmak isteyen yeni girişimcilerin kuracakları işlerde başarılı ve istikrarlı olmalarında yol gösterici oldu. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.