ABB

Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok oldu.

ANKARA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.01.2024 - 17:10, Güncelleme: 17.01.2024 - 17:10
 

Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok oldu.

Cumhur İttifakının yerel seçimde Ankara için Turgut Altınok'u aday göstereceği öğrenildi.
Ankara Haber -  Cumhur İttifakı nın 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok aday göstereceği öğrenildi.  Cumhuriyet daha önce Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un aday gösterileceğini gündeme getirmişti. AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü (yarın) düzenlenecek. Toplantı, perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek. Aday tanıtım toplantısında Ankara'nın dışında bazı büyükşehirler ve illerin de belediye başkan adayı açıklanacak. ( Tarafsız ) 
Cumhur İttifakının yerel seçimde Ankara için Turgut Altınok'u aday göstereceği öğrenildi.

Ankara HaberCumhur İttifakı nın 31 Mart yerel seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adaylığı için Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok  aday göstereceği öğrenildi. 

Cumhuriyet daha önce Ankara’da Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok’un aday gösterileceğini gündeme getirmişti.

AKP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü (yarın) düzenlenecek.

Toplantı, perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Aday tanıtım toplantısında Ankara'nın dışında bazı büyükşehirler ve illerin de belediye başkan adayı açıklanacak. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.