ABB

Etimesgut Belediyesi Tarafından Engelli Bireyler İçin E-KPSS Kursu Açılıyor

ANKARA 09.01.2024 - 14:55, Güncelleme: 09.01.2024 - 14:55
 

Etimesgut Belediyesi Tarafından Engelli Bireyler İçin E-KPSS Kursu Açılıyor

Etimesgut Belediyesi, 28 Nisan'da gerçekleşecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (E-KPSS) öncesinde ücretsiz hazırlık ve destek kursu düzenliyor.
Etimesgut Belediyesi tarafından engelli bireylere yönelik açılan kurstan ilçede ikamet eden engelli memur adayları, ücretsiz kurslardan yararlanabilecek. DERSLER 20 OCAK'TA BAŞLAYACAK Ankara Haber - Kurs kayıtları Etimesgut Belediyesi etiSEM Merkez Bina'da kabul edilecek. Başvuru sahibinin bizzat başvurusu, engel durumunu gösterir belge, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesi şartları aranıyor. Kayıt işlemlerinin ardından 20 Ocak'ta dersler başlayacak. Kurslar, Kent Konseyi Binası'nda hafta sonları düzenlenecek ve memur adayları haftada dört saat kurs alacaklar. Toplam 13 hafta sürecek derslerin ardından düzenli deneme sınavları da yapılacak. Engelli durumlarına göre sınıf ve şubeler oluşturulacak, derslere uzman özel eğitim öğretmenleri girecek. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 2012 yılından itibaren düzenledikleri E-KPSS kurslarıyla yüzlerce engelli ve memur adayının kamuya yerleşmesine katkı sağladıklarını belirtti. Bu yıl düzenlenecek kurslara engelli ve memur adaylarını beklediklerini ifade eden Demirel, tüm memur adaylarına başarılar diledi. ( Tarafsız ) 
Etimesgut Belediyesi, 28 Nisan'da gerçekleşecek Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı (E-KPSS) öncesinde ücretsiz hazırlık ve destek kursu düzenliyor.

Etimesgut Belediyesi tarafından engelli bireylere yönelik açılan kurstan ilçede ikamet eden engelli memur adayları, ücretsiz kurslardan yararlanabilecek.

DERSLER 20 OCAK'TA BAŞLAYACAK

Ankara Haber - Kurs kayıtları  Etimesgut Belediyesi etiSEM Merkez Bina'da kabul edilecek. Başvuru sahibinin bizzat başvurusu, engel durumunu gösterir belge, nüfus cüzdanı fotokopisi ve ikametgah belgesi şartları aranıyor. Kayıt işlemlerinin ardından 20 Ocak'ta dersler başlayacak.

Kurslar, Kent Konseyi Binası'nda hafta sonları düzenlenecek ve memur adayları haftada dört saat kurs alacaklar. Toplam 13 hafta sürecek derslerin ardından düzenli deneme sınavları da yapılacak. Engelli durumlarına göre sınıf ve şubeler oluşturulacak, derslere uzman özel eğitim öğretmenleri girecek.

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel 2012 yılından itibaren düzenledikleri E-KPSS kurslarıyla yüzlerce engelli ve memur adayının kamuya yerleşmesine katkı sağladıklarını belirtti. Bu yıl düzenlenecek kurslara engelli ve memur adaylarını beklediklerini ifade eden Demirel, tüm memur adaylarına başarılar diledi. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.