ABB

Fethi Yaşar Belediye Çalışanlarına Zam Müjdesi Verdi

ANKARA 04.01.2024 - 12:21, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:00
 

Fethi Yaşar Belediye Çalışanlarına Zam Müjdesi Verdi

Yenimahalle Belediye Başkanı fethi Yaşar'dan belediye çalışanları için zam müjdesi geldi.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada belediye personellerinin maaşlarına yeni yılda zam yaptıklarını duyurdu. ( Ankara Haber )  Başkan Yaşar tarafından yapılan açıklamada ‘’Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de emeğin en yüce değer olduğuna inanan anlayışla, emekçilerimizin haklarını koruyoruz.'' ifadelerine yer verilirken ‘’ DİSK ile imzaladığımız ek protokol ile yan haklar ve ikramiyeler ile birlikte, mesai ücreti hariç olmak üzere en düşük maaşı, belediyemiz bünyesindeki şirket çalışanları için 28.113 liraya çıkarıyoruz. Çalışma arkadaşlarımızın aile durumlarına göre maaşları 30.661 liraya kadar çıkmaktadır.'' sözleri ile zam müjdesini duyurdu.   YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN ZAM JESTİ ‘’Daha güzel, daha temiz, daha yeşil, daha sosyal, daha yaşanılabilir bir Yenimahalle için 7/24 hizmet eden emekçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.  Emekçilerimize hayırlı olsun!'' diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar bu çerçevede 28 bin 113 lira ile 30 bin 661 liraya kadar belediye bünyesindeki şirket çalışanları için maaş ödemesi yapılacağını duyurdu. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle Belediye Başkanı fethi Yaşar'dan belediye çalışanları için zam müjdesi geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada belediye personellerinin maaşlarına yeni yılda zam yaptıklarını duyurdu. ( Ankara Haber ) 

Başkan Yaşar tarafından yapılan açıklamada ‘’Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de emeğin en yüce değer olduğuna inanan anlayışla, emekçilerimizin haklarını koruyoruz.'' ifadelerine yer verilirken ‘’  DİSK ile imzaladığımız ek protokol ile yan haklar ve ikramiyeler ile birlikte, mesai ücreti hariç olmak üzere en düşük maaşı, belediyemiz bünyesindeki şirket çalışanları için 28.113 liraya çıkarıyoruzÇalışma arkadaşlarımızın aile durumlarına göre maaşları 30.661 liraya kadar çıkmaktadır.'' sözleri ile zam müjdesini duyurdu.

 

YENİMAHALLE BELEDİYESİNDEN ZAM JESTİ

‘’Daha güzel, daha temiz, daha yeşil, daha sosyal, daha yaşanılabilir bir Yenimahalle için 7/24 hizmet eden emekçilerimiz her şeyin en iyisine layıktır.  Emekçilerimize hayırlı olsun!'' diyen Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar bu çerçevede 28 bin 113 lira ile 30 bin 661 liraya kadar belediye bünyesindeki şirket çalışanları için maaş ödemesi yapılacağını duyurdu. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.