ABB

Fethi Yaşar İvedik OSB'de Sanayicilerle Bir Araya Geldi

ANKARA 08.02.2024 - 15:26, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:26
 

Fethi Yaşar İvedik OSB'de Sanayicilerle Bir Araya Geldi

Fethi Yaşar ve Mansur Yavaş ile birlikte İvedik Organize Bölgesi sanayicileriyle kahvaltıda bir araya geldi.
İvedik Organize Sanayi Bölgesi Teknopark’ta düzenlenen toplantıya Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar ın yanı sıra, ABB CHP Grup Başkan Vekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoglu,İvedik Organize ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ile çok sayıda sanayici katıldı. ( Ankara Haber )  Bu ülke ne çektiyse tembellikten çekti OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgelerinin Yenimahalle için istihdam, üretim ve katma değer açısından önemine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Göreve geldiğim günden beri bu bölgelere elimden gelen desteği yasal çerçevede vermeyi görev bildim. Çünkü ben de sizlerden biriyim, ben de sanayiciyim. Ülkemizin bugünkü sıkıntılarının sebebi üretmemekten geliyor. Türkiye kaynaklarını verimli kullanıp üretirse bugünkü sıkıntıları hiç birimiz yaşamayız. Biz ülkece üretmeden konforlu yaşıyoruz, borçla yaşıyoruz. Üretmezsek borçtan kurtulamayız.15 senedir siz üretebilin diye küçük esnaf dahil sahip çıkıyorum, elimden geleni yapıyorum. Bu ülke ne çektiyse tembellikten çekti. Üretin, üretin daha çok çalışın, üretin” dedi. Halkın olanı halka harcadık Sanayicilere 5 yılda yapılan çalışmaları anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “Göreve geldiğimiz günden itibaren rozetlerimizi de bir kenara bırakarak, hiçbir ayrıcalığı olmayan, halkın vergileriyle maaşlarını alan birer memur olarak çalışmayı benimsedik. Bugüne kadar Ankara’nın hiçbir yerinde benim fotoğrafımı görmediniz, yaptığımız çalışmaların afişlerini ve maliyet tablolarını gördünüz. Şimdi seçim sürecinde gördüğünüz tüm fotoğraflar da kendi cebimizden asılıyor. Belediyenin parasıyla reklam yapmadık, yapmıyoruz. Tek derdimiz halka hizmet.  Nerede ne ihtiyaç varsa halkın parasını oralara harcıyoruz. Çılgın projeler yapmadığımız gibi yaptığımız yatırımlar bile açılış yapmadan hizmete açılmıştır dedik” diye konuştu.   İvedik sanayicilerinden Başkanlara teşekkür İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin, OSB’de 140 bin çalışan 10 bin işletme olduğunu, İvedik OSB’nin üretim ve ticaret merkezi olduğunu vurgularken OSB’ye verdiği desteklerden dolayı tüm sanayiciler adına Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş’a plaketle teşekkür etti. ( Tarafsız ) 
Fethi Yaşar ve Mansur Yavaş ile birlikte İvedik Organize Bölgesi sanayicileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

İvedik Organize Sanayi Bölgesi Teknopark’ta düzenlenen toplantıya Mansur Yavaş ve Fethi Yaşar ın yanı sıra, ABB CHP Grup Başkan Vekili ve Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Neslihanoglu,İvedik Organize ve Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin ile çok sayıda sanayici katıldı. ( Ankara Haber

Bu ülke ne çektiyse tembellikten çekti

OSTİM ve İvedik Organize Sanayi Bölgelerinin Yenimahalle için istihdam, üretim ve katma değer açısından önemine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Göreve geldiğim günden beri bu bölgelere elimden gelen desteği yasal çerçevede vermeyi görev bildim. Çünkü ben de sizlerden biriyim, ben de sanayiciyim. Ülkemizin bugünkü sıkıntılarının sebebi üretmemekten geliyor. Türkiye kaynaklarını verimli kullanıp üretirse bugünkü sıkıntıları hiç birimiz yaşamayız. Biz ülkece üretmeden konforlu yaşıyoruz, borçla yaşıyoruz. Üretmezsek borçtan kurtulamayız.15 senedir siz üretebilin diye küçük esnaf dahil sahip çıkıyorum, elimden geleni yapıyorum. Bu ülke ne çektiyse tembellikten çekti. Üretin, üretin daha çok çalışın, üretin” dedi.

Halkın olanı halka harcadık

Sanayicilere 5 yılda yapılan çalışmaları anlatan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da “Göreve geldiğimiz günden itibaren rozetlerimizi de bir kenara bırakarak, hiçbir ayrıcalığı olmayan, halkın vergileriyle maaşlarını alan birer memur olarak çalışmayı benimsedik. Bugüne kadar Ankara’nın hiçbir yerinde benim fotoğrafımı görmediniz, yaptığımız çalışmaların afişlerini ve maliyet tablolarını gördünüz. Şimdi seçim sürecinde gördüğünüz tüm fotoğraflar da kendi cebimizden asılıyor. Belediyenin parasıyla reklam yapmadık, yapmıyoruz. Tek derdimiz halka hizmet.  Nerede ne ihtiyaç varsa halkın parasını oralara harcıyoruz. Çılgın projeler yapmadığımız gibi yaptığımız yatırımlar bile açılış yapmadan hizmete açılmıştır dedik” diye konuştu.

 

İvedik sanayicilerinden Başkanlara teşekkür

İvedik OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Gültekin, OSB’de 140 bin çalışan 10 bin işletme olduğunu, İvedik OSB’nin üretim ve ticaret merkezi olduğunu vurgularken OSB’ye verdiği desteklerden dolayı tüm sanayiciler adına Başkan Yaşar ve Başkan Yavaş’a plaketle teşekkür etti. ( Tarafsız ) 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.