ABB

Fethi Yaşar Şentepeli vatandaşlarla buluştu

ANKARA 08.01.2024 - 10:12, Güncelleme: 08.01.2024 - 10:14
 

Fethi Yaşar Şentepeli vatandaşlarla buluştu

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepeli vatandaşlar ile bir araya geldi. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Şentepe'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada Şentepeli vatandaşlar ile samimi görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşırken, bir yandan da göreve başladığı ilk günden bu yana halkın sorunları ile ilgilendiğinin altını çizdi. Bu sürecin hemen ardından da vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğini de dile getirdi. ( Ankara Haber )  ŞENTEPELİ VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ! Yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Şentepe’de vatandaşlarımızla buluştuk. Yoğun ilgileri için hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Yenimahalle’de göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız yatırımlarla, ürettiğimiz projelerle Şentepe’yi adı gibi şenlendirdik. Vatandaşlarımıza dokunan, halkımızın sorunlarına çare üreten yatırımlarımıza devam edeceğiz. Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. Yenimahalle’de 15 yıldır bu anlayışla çalıştık, vatandaşlarımızın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadık; sadece günü değil, geleceği de planlamaya gayret ettik." ifadelerine yer verdi.   Bu ziyarette vatandaşlar tarafından gelen yoğun ilgi için teşekkürlerini sunarken, halkın sorunlarına çare bulmak amacı ile çalışmalara devam edileceğinden bahsetti. ( Tarafsız ) 
Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Şentepeli vatandaşlar ile bir araya geldi. O anları ise sosyal medya hesabından paylaştı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar bugün Şentepe'de vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada Şentepeli vatandaşlar ile samimi görüntüleri sosyal medya hesabından paylaşırken, bir yandan da göreve başladığı ilk günden bu yana halkın sorunları ile ilgilendiğinin altını çizdi. Bu sürecin hemen ardından da vatandaşların sorunlarına çözüm bulmaya devam edeceğini de dile getirdi. ( Ankara Haber

ŞENTEPELİ VATANDAŞLAR İLE BİR ARAYA GELDİ!

Yaptığı ziyareti sosyal medya hesabından paylaşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Şentepe’de vatandaşlarımızla buluştuk. Yoğun ilgileri için hemşerilerimize teşekkür ediyorum.

Yenimahalle’de göreve geldiğimiz günden beri yaptığımız yatırımlarla, ürettiğimiz projelerle Şentepe’yi adı gibi şenlendirdik. Vatandaşlarımıza dokunan, halkımızın sorunlarına çare üreten yatırımlarımıza devam edeceğiz.

Ülkemiz hepimize yetecek kadar büyük ve verimli. Yeter ki kaynakları doğru stratejilerle, doğru politikalarla kullanalım. Yenimahalle’de 15 yıldır bu anlayışla çalıştık, vatandaşlarımızın yararına olmayan hiçbir projeye imza atmadık; sadece günü değil, geleceği de planlamaya gayret ettik." ifadelerine yer verdi.  

Bu ziyarette vatandaşlar tarafından gelen yoğun ilgi için teşekkürlerini sunarken, halkın sorunlarına çare bulmak amacı ile çalışmalara devam edileceğinden bahsetti. ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.