ABB

İvedik OSB'de Yangın Çıktı!

ANKARA 03.04.2024 - 17:15, Güncelleme: 04.04.2024 - 01:13
 

İvedik OSB'de Yangın Çıktı!

Ankara'nın bilinen iş alanlarından olan İvedik OSB'den gelen haber korkuttu. Hurdalık bir alanda meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü.
Gün içinde Ankara'dan gelen haber kısa sürede şehir gündemine oturdu. Şehrin ve bölgenin bilindik sanayi iş noktalarından olan İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktığı bildirildi. ( Ankara Haber )  ANKARA'DA KORKUTAN YANGIN Sondakika Ankara Haber - Söz konusu OSB'de hurdalık bir alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Atıl durumda bulunan otomobil lastiklerinin de yanması ile birlikte kara dumanların gökyüzüne ulaşmasının hemen ardından ekipler olay yerine müdahale etti. Bölge esnafının da korku dolu bir şekilde takip ettiği yangını söndürmek için çevre ilçelerden itfaiye ekipleri de alana yönlendirildi. Edinilen bilgiye göre yangında iki otomobil kullanılamaz hale geldi. Her hangi bir can ve mal kaybının şu an için bilinmediği yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Ankara'nın bir çok noktasından net bir şekilde görülebilen yangınlar vatandaşları da tedirgin etti. Dumanları gören vatandaşların temennisi yangının her hangi bir kişiye zarar vermeden kısa sürede söndürülmesi şeklinde oldu. Rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüyen yangının ekipler tarafından kontrol altına alınması için mücadele ediliyor. YANGININ NEDENİ MERAK EDİLİYOR Söz konusu yangının söndürülmesinin ardından olay ile ilgili adli sürecin başlaması bekleniyor. Sürecin ardından Hurdacılar sitesinde çıkan yangının bir ihmal mi yoksa kaza mı olduğu ortaya çıkacak. ( Tarafsız )   
Ankara'nın bilinen iş alanlarından olan İvedik OSB'den gelen haber korkuttu. Hurdalık bir alanda meydana gelen yangın kısa sürede büyüdü.

Gün içinde Ankara'dan gelen haber kısa sürede şehir gündemine oturdu. Şehrin ve bölgenin bilindik sanayi iş noktalarından olan İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde yangın çıktığı bildirildi. ( Ankara Haber

ANKARA'DA KORKUTAN YANGIN

Sondakika Ankara Haber - Söz konusu OSB'de hurdalık bir alanda çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Atıl durumda bulunan otomobil lastiklerinin de yanması ile birlikte kara dumanların gökyüzüne ulaşmasının hemen ardından ekipler olay yerine müdahale etti.

Bölge esnafının da korku dolu bir şekilde takip ettiği yangını söndürmek için çevre ilçelerden itfaiye ekipleri de alana yönlendirildi. Edinilen bilgiye göre yangında iki otomobil kullanılamaz hale geldi. Her hangi bir can ve mal kaybının şu an için bilinmediği yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Ankara'nın bir çok noktasından net bir şekilde görülebilen yangınlar vatandaşları da tedirgin etti. Dumanları gören vatandaşların temennisi yangının her hangi bir kişiye zarar vermeden kısa sürede söndürülmesi şeklinde oldu. Rüzgarın da etkisi ile kısa sürede büyüyen yangının ekipler tarafından kontrol altına alınması için mücadele ediliyor.

YANGININ NEDENİ MERAK EDİLİYOR

Söz konusu yangının söndürülmesinin ardından olay ile ilgili adli sürecin başlaması bekleniyor. Sürecin ardından Hurdacılar sitesinde çıkan yangının bir ihmal mi yoksa kaza mı olduğu ortaya çıkacak. ( Tarafsız

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.