ABB

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan ABB eleştirisi!

ANKARA 18.12.2023 - 14:31, Güncelleme: 18.12.2023 - 14:31
 

Keçiören Belediye Başkanı Altınok'tan ABB eleştirisi!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni su ve ulaşım sorunları nedeniyle eleştirdi
Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni su fiyatları ve trafik sorunları konusunda eleştirdi.  "Sosyal medya belediyeciliği yapmıyor halkımızın dertlerini, sıkıntılarını sokaklarda dinliyoruz" diyen Altınok, Ankara'daki su faturalarının yüksekliği ve trafik yoğunluğu sorunlarına çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de ki en pahalı ulaşım ve su fiyatlarının Ankara'da olduğunu belirten Altınok, Ankaralılar tarafından da bu yönde şikayetler aldığını söyledi.   Ankara Haber - ABB Başkanı Mansur Yavaş ın, Ankaralıların yaşadığı bu sorunları değerlendirerek çözüme kavuşturması gerektiğini belirtti. Altınok konuya dair sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:  "Sosyal medya belediyeciliği yapmıyoruz" "Değerli dostlar, saat 02.45…Pazar günü de çalışmaya, hizmetlerimize, mesaimize devam etttik. Cumartesi pazar demeden, bayram tatil demeden her daim halkımızın yanında, sokaklardayız… Sosyal medya belediyeciliği yapmıyor halkımızın dertlerini, sıkıntılarını sokaklarda dinliyoruz. Vatandaşlarımız ne yazık ki yine su faturalarından şikayetçi. Eskiden su faturaları elektrik faturalarının üçte biri kadar olurdu. Şimdi ise dört kişilik bir ailenin elektrik faturası 250 tl iken su faturası 450 tl… Ankara’da durum bu. Vatandaşlarımızdan bu yönde şikayetler alıyoruz. Faturalardan iş yerleri sahipleri ve köylülerimiz de şikayetçi. Fahiş su fiyatları sebebiyle köylerde insanlarımız artık bostanını dahi sulayamaz hale gelmiştir. Biz bu zamları kendi evimize gelen faturalarda da görüyoruz. Türkiye’de en pahalı suyu Ankara kullanıyor. En pahalı ulaşım Ankara’da. Buna rağmen ne bir alt yapı, ne ulaşım ne bir hizmet, ne de bir eser yok! Bugün pazar günü olmasına rağmen yine yoğun bir trafik vardı. Bu sorunun da çözülmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın durumunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı değerlendirmelidir. Tüm bunların düzeltilmesi lazımdır. Büyükşehir Belediye Meclisinde gereği yapılmalıdır" ifadelerini kullandı. ( Ankara Haber ) 
Keçiören Belediye Başkanı Turgut, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni su ve ulaşım sorunları nedeniyle eleştirdi

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ni su fiyatları ve trafik sorunları konusunda eleştirdi.  "Sosyal medya belediyeciliği yapmıyor halkımızın dertlerini, sıkıntılarını sokaklarda dinliyoruz" diyen Altınok, Ankara'daki su faturalarının yüksekliği ve trafik yoğunluğu sorunlarına çözüm üretilmesi gerektiğini söyledi. Türkiye'de ki en pahalı ulaşım ve su fiyatlarının Ankara'da olduğunu belirten Altınok, Ankaralılar tarafından da bu yönde şikayetler aldığını söyledi.

 



Ankara Haber - ABB Başkanı Mansur Yavaş ın, Ankaralıların yaşadığı bu sorunları değerlendirerek çözüme kavuşturması gerektiğini belirtti. Altınok konuya dair sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: 

"Sosyal medya belediyeciliği yapmıyoruz"

"Değerli dostlar, saat 02.45…Pazar günü de çalışmaya, hizmetlerimize, mesaimize devam etttik. Cumartesi pazar demeden, bayram tatil demeden her daim halkımızın yanında, sokaklardayız… Sosyal medya belediyeciliği yapmıyor halkımızın dertlerini, sıkıntılarını sokaklarda dinliyoruz. Vatandaşlarımız ne yazık ki yine su faturalarından şikayetçi. Eskiden su faturaları elektrik faturalarının üçte biri kadar olurdu. Şimdi ise dört kişilik bir ailenin elektrik faturası 250 tl iken su faturası 450 tl… Ankara’da durum bu. Vatandaşlarımızdan bu yönde şikayetler alıyoruz. Faturalardan iş yerleri sahipleri ve köylülerimiz de şikayetçi. Fahiş su fiyatları sebebiyle köylerde insanlarımız artık bostanını dahi sulayamaz hale gelmiştir. Biz bu zamları kendi evimize gelen faturalarda da görüyoruz. Türkiye’de en pahalı suyu Ankara kullanıyor. En pahalı ulaşım Ankara’da. Buna rağmen ne bir alt yapı, ne ulaşım ne bir hizmet, ne de bir eser yok! Bugün pazar günü olmasına rağmen yine yoğun bir trafik vardı. Bu sorunun da çözülmesi gerekiyor. Vatandaşlarımızın durumunu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı değerlendirmelidir. Tüm bunların düzeltilmesi lazımdır. Büyükşehir Belediye Meclisinde gereği yapılmalıdır" ifadelerini kullandı. ( Ankara Haber

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.