ABB

Konya Çocuk Meclisi'nde proje yarışması tanıtım toplantısı

12.02.2024 - 15:25, Güncelleme: 12.02.2024 - 17:20
 

Konya Çocuk Meclisi'nde proje yarışması tanıtım toplantısı

Konya Çocuk Meclisi'nde proje yarışması tanıtım toplantısı
Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu projesi kapsamında; Başarılı, girişimci ruha sahip, proje geliştirme becerisine sahip 6. ve 7. sınıf öğrencileri. Proje yarışmasının tanıtım toplantısı 10. sınıf öğrencilerinden oluşan Çocuk Meclisi'nde gerçekleştirildi.   Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nde proje yarışmasının tanıtımına yönelik toplantı düzenlendi.   Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Talut Kerem Cengiz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis ilk kez faaliyetler hakkında bilgilendirildi.   Toplantının gündeminde, Konya'nın 31 ilçesinde çocuklara yönelik uygulanabilecek projelerin tartışılması ve yeni projeler için düzenlenen proje yarışmasının tanıtımı yer aldı.      Kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden Çocuk Meclisi Başkanı Cengiz, Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nin kendileri için eşsiz bir deneyim olduğunu söyledi.   Toplantıda proje yarışması sunumunun ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı. Daha sonra her ilçeden seçilmiş bir öğrenci temsilcisi, Çocuk Meclisi'nden beklentilerini ifade etmek üzere hazırladıkları metinleri kürsüde sözlü olarak anlattı.   Toplantının ardından öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'nin taş binasını ve Kılıçarslan Meydanı'ndaki Darü'l-Mülk Sergi Merkezi'ni gezdiler.      ÇOCUK KONSEYİ BİLİNÇLİ NESİL YETİŞTİRMEYE KATKIDA BULUNUYOR   Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, altıncı ve yedinci sınıf öğrencilerine başarılı, girişimci ve proje geliştirme becerisine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. . Üniversite öğrencilerinden oluşuyor.   Çocuk Konseyi; Öğrencilerin milli ve kültürel değerleri anlamalarını, okullarda çevreye duyarlı nesiller yetiştirmelerini, şehir sorunlarının araştırılmasını ve bulguların Büyükşehir Belediyesi'ne sunulmasını sağlayacak faaliyetler yürütmek amacıyla kurulmuştur.
Konya Çocuk Meclisi'nde proje yarışması tanıtım toplantısı

Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu projesi kapsamında; Başarılı, girişimci ruha sahip, proje geliştirme becerisine sahip 6. ve 7. sınıf öğrencileri. Proje yarışmasının tanıtım toplantısı 10. sınıf öğrencilerinden oluşan Çocuk Meclisi'nde gerçekleştirildi.  
Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nde proje yarışmasının tanıtımına yönelik toplantı düzenlendi.  
Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi Başkanı Talut Kerem Cengiz başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda meclis ilk kez faaliyetler hakkında bilgilendirildi.  
Toplantının gündeminde, Konya'nın 31 ilçesinde çocuklara yönelik uygulanabilecek projelerin tartışılması ve yeni projeler için düzenlenen proje yarışmasının tanıtımı yer aldı.  
  
Kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a teşekkür eden Çocuk Meclisi Başkanı Cengiz, Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi'nin kendileri için eşsiz bir deneyim olduğunu söyledi.  
Toplantıda proje yarışması sunumunun ardından öğrencilerin soruları yanıtlandı. Daha sonra her ilçeden seçilmiş bir öğrenci temsilcisi, Çocuk Meclisi'nden beklentilerini ifade etmek üzere hazırladıkları metinleri kürsüde sözlü olarak anlattı.  
Toplantının ardından öğrenciler Büyükşehir Belediyesi'nin taş binasını ve Kılıçarslan Meydanı'ndaki Darü'l-Mülk Sergi Merkezi'ni gezdiler.  
  
ÇOCUK KONSEYİ BİLİNÇLİ NESİL YETİŞTİRMEYE KATKIDA BULUNUYOR  
Konya Büyükşehir Belediyesi Medeniyet Okulu projesi kapsamında İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle hayata geçirilen Konya Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, altıncı ve yedinci sınıf öğrencilerine başarılı, girişimci ve proje geliştirme becerisine sahip bireyler yetiştirmeyi amaçlıyor. . Üniversite öğrencilerinden oluşuyor.  
Çocuk Konseyi; Öğrencilerin milli ve kültürel değerleri anlamalarını, okullarda çevreye duyarlı nesiller yetiştirmelerini, şehir sorunlarının araştırılmasını ve bulguların Büyükşehir Belediyesi'ne sunulmasını sağlayacak faaliyetler yürütmek amacıyla kurulmuştur.

Konya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.