ABB

MHP'li Yönter'den Sert Tepki!

POLİTİKA (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.01.2024 - 14:50, Güncelleme: 02.01.2024 - 14:50
 

MHP'li Yönter'den Sert Tepki!

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisine ve Ülkü Ocakları'na yönelik artan iftira ve operasyonlara karşı sert bir duruş sergiledi.
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter  sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisine ve Ülkü Ocakları'na yönelik artan iftira ve operasyonları sert bir dille eleştirdi. Politika - MHP'li Yönter, "Kripto FETÖ’cüler, oncu buncular, Türk düşmanları, hayali iddia üreten namertler, çevremize sızan ajan provokatörler bir olmuş, işbirliği yapmış MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindeler!" ifadelerini kullanarak, bu saldırılara karşı dik duracaklarını vurguladı. Ayrıca, "Eğer size boyun eğersek, göz yumarsak, suspus bakanlardan olursak hayat bize haram olsun!" diyerek kararlılık mesajı verdi. Yönter, söz konusu iftira ve operasyonlarla başa çıkacaklarını belirtti. MHP'li Yönter'in açıklamaları şu şekilde; "Artan hızla, azgın nefretle, yaygın şiddetle iftira atıyorlar…Kripto FETÖ’cüler, oncu buncular, Türk düşmanları, hayali iddia üreten namertler, çevremize sızan ajan provokatörler bir olmuş, işbirliği yapmış MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindeler! Ey esfele safilinler, eğer size boyun eğersek, göz yumarsak, suspus bakanlardan olursak hayat bize haram olsun! Allah bes, baki heves… " ( Tarafsız ) 
MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisine ve Ülkü Ocakları'na yönelik artan iftira ve operasyonlara karşı sert bir duruş sergiledi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter  sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partisine ve Ülkü Ocakları'na yönelik artan iftira ve operasyonları sert bir dille eleştirdi.

Politika - MHP'li Yönter, "Kripto FETÖ’cüler, oncu buncular, Türk düşmanları, hayali iddia üreten namertler, çevremize sızan ajan provokatörler bir olmuş, işbirliği yapmış MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindeler!" ifadelerini kullanarak, bu saldırılara karşı dik duracaklarını vurguladı.

Ayrıca, "Eğer size boyun eğersek, göz yumarsak, suspus bakanlardan olursak hayat bize haram olsun!" diyerek kararlılık mesajı verdi.

Yönter, söz konusu iftira ve operasyonlarla başa çıkacaklarını belirtti.

MHP'li Yönter'in açıklamaları şu şekilde;

"Artan hızla, azgın nefretle, yaygın şiddetle iftira atıyorlar…Kripto FETÖ’cüler, oncu buncular, Türk düşmanları, hayali iddia üreten namertler, çevremize sızan ajan provokatörler bir olmuş, işbirliği yapmış MHP’ye ve Ülkü Ocakları’na operasyon çekmenin hevesindeler! Ey esfele safilinler, eğer size boyun eğersek, göz yumarsak, suspus bakanlardan olursak hayat bize haram olsun! Allah bes, baki heves… " ( Tarafsız

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve tarafsizhaber.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.